nefunkcni svetla zpatecky
Moderátor: Moderators General
- tasan
- Starting member
- Kontaktovat uživatele:
nefunkcni svetla zpatecky
zdravim panove,zjistil jsem ze mi nefunguji svetla zpatecky.proveril jsem lampicky i pojistky a prolezl jsem cele kabely na aute a svetla stale nesviti.neni treba nejaky konektor na prevodovce ktery zapina svetla pri zpatecce?uz si nevim rady... 

renault safrane 2.5 dt
- speedy11
- Experienced member
Re: nefunkcni svetla zpatecky
Určitě máš na převodovce spínač zpátečky. Má ho tak každý Renault.
Bohužel ti ale přesně neřeknu místo, tvůj model auta se u nás v servisu už asi 6 let neobjevil.
Mělo by to být ale někde poblíž řadící vidlice (předpokládám, že máš nejspíš typ převodovky PK1).
Bohužel ti ale přesně neřeknu místo, tvůj model auta se u nás v servisu už asi 6 let neobjevil.
Mělo by to být ale někde poblíž řadící vidlice (předpokládám, že máš nejspíš typ převodovky PK1).
Dá se říct, že mi už RENAULT zalezl pod kůži (11 let ve značkovém servisu. Už 4 roky jinde, teď pouze specializovaný na RENAULT...)
Diagnostika: CLIP (Renault, Dacia), VAG-COM i VCDS (VW, Audi, Škoda, Seat), FiatEcuScan (Fiat, Alfa Romeo, Lancia), ScanMaster ELM
Příručky: VISU, Dialogys, VIS, ETKA, ePer, ServiceBox, TecDoc
Diagnostika: CLIP (Renault, Dacia), VAG-COM i VCDS (VW, Audi, Škoda, Seat), FiatEcuScan (Fiat, Alfa Romeo, Lancia), ScanMaster ELM
Příručky: VISU, Dialogys, VIS, ETKA, ePer, ServiceBox, TecDoc