Po zahřátí cuká motor a jede na 2

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

Odpovědět
Mičus
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: úte kvě 13, 2008 16:00
Bydliště: Teplicev Čechách

Po zahřátí cuká motor a jede na 2

Příspěvek od Mičus » úte kvě 13, 2008 16:21

Ahoj všichni, mám problém se svou Alpinou. Z ničeho nic mi začala po zahřátí, vlastně po ujetí identických kilometrů po nastartování, cukat škubat, prostě jako na 2 válce. Vyměnil jsem už kabely ke svíčkám, víčko rozdělovače, palec, svíčky a i stopky ke svíčkám. A stále nic, beze změny. Každopádně začla žrát jak prokoplá. Co myslíte???

Dejte mi vědět.

Čus

Uživatelský avatar
DDT
Site Admin
Příspěvky: 9712
Registrován: pon pro 29, 2003 08:26
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DDT » úte kvě 13, 2008 17:39

Jak je na tom kondenzátor?
Renault Club ČR
Vel SatisObrázek

Mičus
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: úte kvě 13, 2008 16:00
Bydliště: Teplicev Čechách

Příspěvek od Mičus » stř kvě 14, 2008 16:05

No rozhodně nemá takový starosti jako Já. 8)

No kondenzátor jsem neměnil. Je nutné original? Nebo stačí nějaký se stejnými hodnotami?
Autoelektrika je můj hrob. Ze dvou aut jedno.....není problém ale relátka a ostatní hovadiny moc nechápu. :cry:

Fast
Starting member
Příspěvky: 15
Registrován: čtv dub 21, 2005 14:46
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fast » stř kvě 21, 2008 22:35

a nezabudni na zapalovaciu cievku....
Fuego 1.6 Turbo, Fuego 1.4 TL , Fuego 1.6, R4 F6, R4 F4

Odpovědět

Zpět na „Renault 5 1973-1985“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host