espace immobiliser

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

HenriF
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:41

espace immobiliser

Příspěvek od HenriF » pon čer 28, 2010 23:11

Zdravím,dnes se mi stala nemilá věc,auto nejde odemčít dálkovým ovladačem,baterie jsou nové a klíček signál vysílá (zkouška foťákem),může být vadný přijímač? pokud ano dá se jiný přeprogramovat? někde jsem o tom tady četl ale konkrétní návod jsem nenašel,nebo je lepší vzít z vrakoviště přijímač i vysílač- klíček? díky za info jedná se o espace j63 benzín rv 96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » úte čer 29, 2010 21:15

ahoj
a co synchronizace klíčku ??
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

HenriF
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:41

Příspěvek od HenriF » úte čer 29, 2010 22:56

ahoj,no a jak na to?

HenriF
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:41

Příspěvek od HenriF » úte čer 29, 2010 22:59

Se teď dívám že jsem v panice neuvedl že auto nejde nastartovat.... bliká dioda na stropním panýlku a samozřejmě kontrolka na palubovce

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » stř čer 30, 2010 19:05

ahoj
jj, jasný je bloklý imo proto nestartuje. Potřebuješ kod imobilizeru tady je program na vygenerování kodu http://uloz.to/167560/imob.zip a nebo mi pošli do SZ čísla z klíčku ( musíš ho rozebrat ) a prvních 8 čísel VIN a já ti ho vygeneruju. Potom budeme synchronizovat :wink: pokud nesesynchronizuje bude to aspoň (snad ) startovat .
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » stř čer 30, 2010 19:31

Mel bych dotaz mam koupenej mozek ktery ma immo ale nemam k nemu prislusnou dalku, da se Tvuj postup taky pouzit na zprovozneni tohoto mozku s jinym zamykanim? Pred casem jsem zkousel ale k nicemu jsem nedospel pouze blika kontrolka a nestartuje.

Diky
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » stř čer 30, 2010 19:40

Ne to se asi nedá je to pro infra dálku . Odblokování imo ručně a následná synchronizace funguje u Lagu I , Megane I Scenic I tak uvidíme jek to půjde s Espacem.
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » stř čer 30, 2010 19:57

no prave infra dalku mam plynovy pedal na zadavani funguje ale nevim cim zadat jednotliva cisla u Espace.
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » stř čer 30, 2010 20:39

No po sešlápnutí pedálu by kontrolka měla začít blikat pomalu a počet bliknutí je jedno číslo z 4místného kódu potom zase pustit pedál a znovu sešlápnout po správném zadání kodu kontrolka zůstane svítit.
Edit: a co dělá kontrolka imo podržení zmačknutého tlačítka centrálu ?
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » stř čer 30, 2010 23:00

testnu a dam vedet...

takze po zapnuti zapalovani kontrolka immo rychle blika,po seslapnuti plyn. pedalu prestane blikat a sviti. Na zmacknuti ani drzeni tlacitka centralu nereaguje ani na zavreni a otevreni a ani z infra dalky. Jinak central normalne odemyka a zamyka jak v aute tak z infra dalky. Jde o to cim kod zadat.
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » čtv črc 01, 2010 19:57

:scratch: zkus sešlápnout pedál na doraz tolikrát kolikrát je první číslice a potom oddělit další číslo jednim stisknutím tlačítka pal PC
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » čtv črc 01, 2010 20:01

prave ze palubni PC nemam..
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » čtv črc 01, 2010 20:36

Ještě zalovím v Pc jestli mám ještě někde v záloze nějaký postup na zadání kodu.
a ani samotné tlačítko nemáš na konci páčka stěračů co ?
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » čtv črc 01, 2010 21:14

ne ne na steracich nic neni
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » pát črc 02, 2010 21:25

Zdeňku tak HenriF už po ručním zadání kódu vrčí teď pracujeme na synchronizaci :D
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

HenriF
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:41

espace immobiliser

Příspěvek od HenriF » pát črc 02, 2010 22:14

Ano ano ale velkou zásluhou Daviďáka velký dík jemu!,jak jsem postupoval ví Daviďák,já to sem taky připíšu

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » pát črc 02, 2010 22:34

Dobra zprava gratuluji ale ted tedy jak na to?
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » pát črc 02, 2010 22:52

Pokusů bylo spoustu :D
Doufám že trefím ten poslední

příklad pro kod 1234 ( je to vymyšlený kod každý si bude zadávat svůj :wink: )
Verze bez pal PC

Klíče v zapalování v poloze II
sešlápnout plyn na doraz a stisknout tlačítko centrálu kontrolka imo začne blikat pomalu necháte nablikat první číslo z kodu 1 kontrolka 1x blikne pustit tlačítko centrálu
stisknout centrál druhé číslo 2 kontrolka 2x blikne pustit centrál
stisknout centrál třetí číslo 3 kontrolka blikne 3x pustit centrál
stisknout centrál čtvrté číslo 4 kontrolka blikne 4x pustit centrál
HenriF potom vypnul zapalování a potom hned startoval a ještě bylo podezření že musí být zavřené dveře a i okna :lol: a to asi Henri potom upřesní :D
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » pát črc 02, 2010 23:00

aha ty zavrene dvere to by mohlo byt ono, zkusim a zase dam vedet. Me se prave po seslapnuti plyn pedalu kontrolka rosviti na trvalo a nemuzu ji nicim donutit k blikani.

takze zavrene dvere nezabrali....uz mam obavu jestli nebude neco chybet v kabelazi kdyz u toho auta nebyl immo ale jeno infra dalka. Ale jinak papirek s cislem je jak v klicku tak pokud si pamatuju i uvnitr jednotky infra u zpetneho zrcatka. Proste nedokazu trvale rozvicenou kontrolku pri seslapnutem plynu nicim rozblikat.
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » pát črc 02, 2010 23:46

HenriF píše:Se teď dívám že jsem v panice neuvedl že auto nejde nastartovat.... bliká dioda na stropním panýlku a samozřejmě kontrolka na palubovce
ted me jeste napada v souvislosti s tito prispevkem ze ze ve stropnim panelu zadnou kontrolku asi nemam nebo ji alespon nevidim.... ta kontrola zadavani kodu se tyka te kontrolky na palubce nebo ve stropnim panelu?
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

HenriF
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: stř kvě 14, 2008 16:41

espace immobiliser

Příspěvek od HenriF » sob črc 03, 2010 00:37

po sešlápnutí pedálu kontrolka palubovky zhasne uplně souběžně s tím jetřeba stisknout tlačítko centrálu- vnitřního do polohy zamči a držet ledka na panelu na stropě zpomalí - jeden blik jedno číslo tzn. 5x blik zn. číslo 5 pak pustit centrál a další pozici nechat nablikat nakonec vyp zap zapalování a vrčíme

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » sob črc 03, 2010 01:34

aha to bude ten problem nemam tam tu ledku ve stropnim panelu a po seslapnuti pedalu kontrolka na chvilku zhasne ale potom se trvale rozsviti.. neslo by poslat foto te ledky ve stropnim panelu? Zitra mrknu do stropniho panelu jestli tam nejsou volne kabely.
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » sob črc 03, 2010 17:59

tlačítkem výstražných blinkrů při sešlápnutým plynu taky nic ?? ale když to nemá imo nevím proč by se měl zadávat kod , to nemělo jako origo nebo ho někdo odstranil
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Zdeněk Havlíček
Starting member
Příspěvky: 71
Registrován: stř pro 31, 2003 20:00
Bydliště: Kolín

Příspěvek od Zdeněk Havlíček » sob črc 03, 2010 19:00

ne ne immo to nemelo, jde o to ze jsem si sehnal ten samy nahradni "mozek" a ten se po zapojeni prave chova tak ze rozblika kontrolku na palubce a samozrejme nejde nastartovat.... a rad bych ho mel pripravenej jako nahradni.
Espace I (J117) 2.2i '87 >Espace II (J637)Quadra 2.2i '96

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9389
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Příspěvek od Davidak79 » ned črc 04, 2010 17:25

Myslím že tam bude chybět víc věcí chtělo by to foto Henriho stropního snímače kolik tam má kabelů a ještě jestli to vůbec bude propojení s tlačítkem centrálu.
Změna je život.
i30
nejede to ale zároveň nežere 8)

Odpovědět

Zpět na „Renault Espace II (J63)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host