už píši opravdu ve fázi totálního zmaru. Vlastním Clio II, 1,4, r. v. 1999, 55 kW.

Mám vodu u středového panelu pod gumovým těsněním u řidiče i u spolujezdce.
Po opravě těsnění pod hlavou se vyndal celý motor, auto stálo u opraváře 3 měsíce. Teď jezdí perfekt, ale mám jeden zapeklitý problém. Po návratu od automechanika jsem měla v autě hotový rybník. Auto jsem vysušila úplně do sucha a zároveň jsem vyčistila odtoky pod plastem u stěrače, ty byly celkem tři a byly zanesené, takže v nich stála voda. Auto teď stálo měsíc v garáži a u středového panelu u spolujezdce i u řidiče pod gumovým těsněním vytéká voda. (Celý ten měsíc se s autem nejezdilo a stálo v garáži, nemohla tam tedy natéct voda.) Nevím jistě, že je to voda, ale jedná se o bezbarvou kapalina bez zápachu.
Netušíte, čím by to mohlo být? Kapaliny tedy není moc, ale i přesto nikdo netouží po vlhku v autě. Vyndali jsme gumové krytky z prahů, odzkoušeli těsnost čelního skla, znovu koukli na odtokové kanálky pod stěrači. Nikde jinde, než u středového panelu pod čelním sklem pod gumovým těsněním mokro není. Molitany i koberce z podlahy jsem na místa vůbec nevracela. Střešní okno nemám.
Už jsem opravdu zoufalá, nenapadá někoho něco?
Poslední, co mě napadlo je, že teče klimatizace, jak by se něco takového projevilo?
Dle mého, byla prvotní potopa způsobena těmi zanesenými odtokovými kanálky a teď se jedná o jiný problém.
Děkuji za jakékoliv rady či doporučení.