Dálkové ovládání - centrál
Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika
Dálkové ovládání - centrál
Zdravím, nevíte někdo kde je umístěná řídící jednotka centrálního zamykání? (Clio II - r.v. 2000)
Immo mám vyřazený, ale přestala fungovat dálka. Baterii v klíči vyměněna a nic..
Všem díky za info.
Immo mám vyřazený, ale přestala fungovat dálka. Baterii v klíči vyměněna a nic..
Všem díky za info.
Re: Dálkové ovládání - centrál
pokud se nepletu, tak je součástí řídící jednotky...
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009

- Zefek
- Grafoman
Sedni do auta, zavři se a zmáčkni a drž tlačítko centrálu u popelníku a přitom mačkej tlačítko na klíči. Nevím, jestli to funguje na zamčení, nebo odemčení.
Diagnostika vozidel Renault | Provádění drobných oprav | Přípravky rozvodu pro 16V motory | Načtení ventilků
Upload vašich fotek | Galerie fotografií a návodů z fóra | Vyhledávač pro fórum | Přehled autorizovaných servisů
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně na: Renault News
Renault Mégane 1.6 16V 2003 Hatchback
Renault Mégane 1.9 dCi 2001 Hatchback
Renault 21 1.7 GTS 1987 (27.3.1987-23.4.2011)
Upload vašich fotek | Galerie fotografií a návodů z fóra | Vyhledávač pro fórum | Přehled autorizovaných servisů
Díky, vyzkouším.
Tak nic, vyměnil jsem mikrospínač v klíči, ledka na klíči taky bliká, ale cebtrál nereaguje..Tak fakt nevím..
Ahoj,
central máš IR alebo už RF.IR má na kľúči diódu ako na DO od telky napr.A prijímač je na strope pri svetle,taká slza z plexiskla.
central máš IR alebo už RF.IR má na kľúči diódu ako na DO od telky napr.A prijímač je na strope pri svetle,taká slza z plexiskla.
Centrál mám RF. Na stropě nic není. Ale ručně centrál funguje.
- Zefek
- Grafoman
Ručně to s tím nemá co dělat, to fuguje jinak. Dneska jsem to zkoušel, měl jsem otevřené dveře řidiče, zmáčkl jsem a držel tlačítko centrálu u řadící páky na zamykání (blíž k páce) a do toho jsem mačkal tlačítko na klíči. Za chvíli to začalo zamykat.
Diagnostika vozidel Renault | Provádění drobných oprav | Přípravky rozvodu pro 16V motory | Načtení ventilků
Já to zkoušel zavřenej. Tak vyzkouším s otevř.dveřma. Zatím dík za tip..
Tak stále nic. Bohužel mám jen jeden klíč, tak nemůžu mol laborovat. Baterka nová, ale klíčem se to prostě neodemkne. Je nějakej fígl jak se připojit diagnostikou. Mám Delphi 150 a načte mi to jen ABS, ale ŘJ ne. Na renaultu roku 2003 vše ok.
Tak vyřešeno. Koupeno dálkové v Číně za 10 doláčů a krásně to funguje...
Hele a kde je ta ridici jednotka toho centralu? Hledma ale nemuzu najit kde je? Chci vyradit ten infra a dodealt neorigo dalkac jeden se mi novej vali doma. Nejaky rady atipy na zapojeni?dik
Zdravím... Nefunguje mi spolehlivě dálkové ovládání centrálního zamykání (baterii jsem už v něm měnil). Dálkáč mi spolehlivě funguje pouze vevnitř v autě v okolí středového panelu. Mimo auto, tak jednou z deseti pokusů. Kde je v autě umístěný přijímač pro signál z dálkáče? Někde u středového panelu? Chtěl bych ho aspoň vizuálně zkontrolovat. Máte někdo nějáký nápad v čem by mohl být problém? Mám Clio 2 r.v. 2001 po faceliftu.
Ahoj, tohle může být i klíčem!
U druhého auta mi dálka původního klíče fungovala na sotva 1 metr od auta, s novým klíčem (úplne stejný originální, ale nový) je to klidně i 15 m.
U druhého auta mi dálka původního klíče fungovala na sotva 1 metr od auta, s novým klíčem (úplne stejný originální, ale nový) je to klidně i 15 m.
Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Chlapi nevíte jak vypnout automatické zamykání auta po rozjetí? Nedělalo to ale teď jsem nechal udělat druhý klíč(bez dálky) a od té doby se nám po rozjezdu automaticky zamkne auto
Přes diagnostiku 

Megane GrandCoupe Intens Tce140 2/2023
Thalia 1,2 16V Privilege 7/2009 - dcera

Thalia 1,2 16V Privilege 7/2009 - dcera
Zapnout zapalování a dlouze podržet tlačítko na dálkovém ovladači, pípne to a přestane/začne automaticky zamykat.
Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
-
- Starting member
AHOJ ,NEMÁ NĚKDO PLÁNEK NA ZAPOJENÍ DALKOVÁHO OVLADÁNÍ (ZAMYKANI-ODEMYKANI DVEŘ) PŘEDEM DĚKUJU email-milousekz@seznam.cz
Ahojte, nechtěl jsem zakládat nové téma, tak píšu s podobným problémem sem.
Z ničeho nic mi přestalo fungovat dálkové odemykání. Před dvěma dny ještě vše ok. Co jsem zkusil a zatím nefungovalo:
- vyměnit baterku v klíči
- použít druhý klíč
- odpojit baterku z auta
Rád bych byl schopen s tím aspoň odjet. Manuálně se dostanu dovnitř, ale to je tak vše, navíc ještě k tomu houká. Auto parkuji v garáži, takže nikam nic nezatékalo. Klíč je na rádio, ale v tom bych problém neviděl.
V čem by mohl být problém?
Z ničeho nic mi přestalo fungovat dálkové odemykání. Před dvěma dny ještě vše ok. Co jsem zkusil a zatím nefungovalo:
- vyměnit baterku v klíči
- použít druhý klíč
- odpojit baterku z auta
Rád bych byl schopen s tím aspoň odjet. Manuálně se dostanu dovnitř, ale to je tak vše, navíc ještě k tomu houká. Auto parkuji v garáži, takže nikam nic nezatékalo. Klíč je na rádio, ale v tom bych problém neviděl.
V čem by mohl být problém?