Tak si to shrňme

1) zeptal jsem se na olej - dal jsi mi odkaz - já poděkoval
2) zeptal jsem se na cenu - dal jsi mi odkaz na místo, kde nemohu koupit, říkáš že jsou ceny pro všechny, ok omluvil jsem se
3) obchod mně odmítl registrovat - upozornil jsem na to, že je to uzavřený obchod jen pro někoho a ty jsi mně napadl že je to nesmysl
4) argumentoval jsi, že se oleje pančují, když jsem se zeptal jakou má člověk jistotu že v tvém obchodě není pančovaný, tak jsi se urazil - to opravdu nechápu....
Nevím co více chceš, napsal jsi blbosti, naznačil jsi, že lžu a urazil jsi se, tak se nechovají ani desetileté děti, s ohledem na to co víš o renaultech (a to zde na foru ukazuješ že víš, jen komunikace občas nevychází...), tak jsi rozhodně starší..... Nebudu si to brát osobně, nemám potřebu se urážet atd., forum je od toho aby si lidé pomáhali, já zde pomohl spoustě lidem, spousta lidí pomohla mně, ty jsi pomohl spoustě lidem, nevybavuji si že by někdo pomohl tobě (ono to je trochu úděl těch co se vyznají, že spíše informace dávají než přijímají), takže se i dá chápat jistá forma frustrace, ale i tak by bylo asi vhodné se zamyslet nad tím, co píšeš, přeci jen je to i tvá digitální vizitka....
Jinak jako moderátor tě musím upozornit, že jsou vulgarizmy a sprostá slova jsou zde na foru zakázána, proto jsem tvůj příspěvěk drobně upravil....
EDIT: a ještě k tomu otravování, já se ptal na typ oleje, to je ten bod jedna, dal jsi mi odpověď, já poděkoval, přijde mi to korektní, to že se diskuze rozjela směrem k eshopu kam se nemůže nikdo registrovat už není o tom že jsem se ptal

Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009

; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018