LPG Alex Optima Nano
Moderátor: Moderators General
LPG Alex Optima Nano
Jsem už trochu bezradný, ale nedaří se mi připojit k jednotce, abych vyčetl chyby. Na starém autě jsem měl systém Magic od HL-Propan a tam jsem se připojil bez problému, ale tady ani boha. Furt jen "no connection". Na stránkách project-tech.cz ZDE jsem stáhl všechny tři verze Optima instaleru (1.0 - 1.03), ale opět bez připojení a program ani nedovolí připojení nastavovat. Pak jsem sehnal verzi 2.1, která vypadá víc jako to, co opravdu potřebuji, ale tam zase při pokusu o nastavení jiného COM portu nežli 6 se program nenávratně sekne. Používám BT adaptér pro připojení (právě z výše zmíněného webu), ale už v tom mám prostě zmatek, co vše potřebuji nainstalovat, BT ovladače, FTDI cosik... Po spárování BT adaptéru mám příchozí/odchozí port COM6/8, takže by to mělo fungovat, ale už prostě nevím. K nervům ještě nepřidává to, že to celé dělám přes ultra starý netbook s nulovým výkonem a WinXP. Byl by tu někdo, kdo by se v tom vyznal a dokázal mě nakopnout, co vlastně za SW potřebuji pro připojení k LPG jednotce?
ex Renault Thalia Authentique 1,2 16V LPG
Najeto 317 000km, totálka při nehodě
.
Nyní Dacia Logan MCV Stepway 2019, Renault Thalia 2012
Najeto 317 000km, totálka při nehodě

Nyní Dacia Logan MCV Stepway 2019, Renault Thalia 2012