Jinak s návrhem na srazy každý víkend souhlasím, takže kde bude tan příští?

Moderátor: Moderators General
Osmičky mě ohromily. Stydím se to říct, ale do srazu jsem nevěděl, že vůbec existujou a jak vypadajalex píše:no nie sme krasny?![]()
![]()
![]()
skvela kolekcia..
...pěkný fotečky,...Boris píše:Zdar holoto,
foto Slovenské výpravy jea já jsem nezaspal a již dnes Vám přináším galerii se 156 fotečkama...
![]()
Fotky jsou foceny pouze od pátka do soboty do odpoledne ale věřím, že jsem to zajímavé zachytil.....![]()
Jen mě mrzí, že jsem nemohl zustat na chlastanici![]()
a ohňostroj
no snad příště už konečně na dlouho slibovaný celý weekend
![]()
Přeju příjemné pokoukáníčko.....![]()
http://www.boris.ic.cz/xmelnik
Zase jsi plnil důležitou roli řidičeMario Horak píše:Mňa nechválte, fotky robila Magda z Boledovho kabria. Ja som sa len viezol za nimi a kochal.
V tom případě beru zpět. Ale i tak jsi tvořil dobrou skvadru ze SlovenskaMario Horak píše:Práveže túto funkciu plnil Boledo. Domov sme išli 5 aut. 3x R8 1x R19cabrio a 1xR5.Pawer píše:Zase jsi plnil důležitou roli řidiče.
Za trest pojedeš na dalším srazu s nákupním vozíkem se zavázanýma očima.Boris píše:
Tak z čeho to bylo![]()
![]()
![]()
Když ono to bylo celý jako popelnice![]()
![]()
![]()
Když už budete opravovat, co takhle upgrade na verzi 2.0? Koupit ještě 2 kolečka a umístit je na přední nápravuDDT píše:Za trest pojedeš na dalším srazu s nákupním vozíkem se zavázanýma očima.Boris píše:
Tak z čeho to bylo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolečka jsou z obchoduKaždé má nosnost 1250 kg... ovšem když se to sestavovalo, nepočítali jsme, že s tím bude jezdit Herčíková
Takže do příště nás čeká oprava.
Teď se směješ, ale chci tě to vidět řídit, až s tím přijedeme.Tomáš Langer píše:Když už budete opravovat, co takhle upgrade na verzi 2.0? Koupit ještě 2 kolečka a umístit je na přední nápravuDDT píše:Za trest pojedeš na dalším srazu s nákupním vozíkem se zavázanýma očima.Boris píše:
Tak z čeho to bylo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolečka jsou z obchoduKaždé má nosnost 1250 kg... ovšem když se to sestavovalo, nepočítali jsme, že s tím bude jezdit Herčíková
![]()
![]()
Uhm a pohánět to bude co?Tomáš Langer píše:Když už budete opravovat, co takhle upgrade na verzi 2.0? Koupit ještě 2 kolečka a umístit je na přední nápravuDDT píše:Za trest pojedeš na dalším srazu s nákupním vozíkem se zavázanýma očima.Boris píše:
Tak z čeho to bylo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nech se překvapitPawer píše:Uhm a pohánět to bude co?Tomáš Langer píše:Když už budete opravovat, co takhle upgrade na verzi 2.0? Koupit ještě 2 kolečka a umístit je na přední nápravuDDT píše:Za trest pojedeš na dalším srazu s nákupním vozíkem se zavázanýma očima.Boris píše:
Tak z čeho to bylo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Leda tam dát nějaký další kolečka a přizpůsobit řízení tanku -> dvě páky a záběr jednotlivých kol zvlášť
.
Uhm a pohánět to bude co?Pawer píše:Když už budete opravovat, co takhle upgrade na verzi 2.0? Koupit ještě 2 kolečka a umístit je na přední nápravu![]()
![]()
Hehe, Viktor zásadně nic neprozrazuje, spíš mlží, aby to bylo ještě větší překvápko.DDT píše:Nech se překvapit
Přece vám neprozradím už dnes co (možná) chystáme![]()
Takže vlastně něco jako Flinstonovi?Tomáš Langer píše: Ne, nééé, to už jsme promysleli s kýmsi na srazu při sledování zručky - další úpravou bude, že se vyřízne podlaha pod sedadlem řidiče a bude to na nožní pohon. Už teď se s tím jezdí pomalu a po této úpravě to bude teprve mazec!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host