15. sraz vypukne 9.9.2005 v 20:00 v Jičíně.
ve 21:00 už někteří z vás budou vyrážet na orientační závod

Koukejte ta svá autíčka přes léto opečovávat aby byla fit

Moderátor: Moderators General
Budeme!!! Tak přísaháme!!!DDT píše:Vážení přátelé, renaulťačky a renaulťáci.
15. sraz vypukne 9.9.2005 v 20:00
Koukejte ta svá autíčka přes léto opečovávat aby byla fit
...a zlikvidovat nasledky zatoulanych a pozdeji v 85 km/h rozmetanych kocicek...DDT píše:Koukejte ta svá autíčka přes léto opečovávat aby byla fit
Jo jo .... už se těším, hlavně ten orientační závod se mi moc líbil... přesně jak mi DDT sliboval.. ty poslední km naplánoval snad hlavně pro měadammc píše:Budeme!!! Tak přísaháme!!!DDT píše:Vážení přátelé, renaulťačky a renaulťáci.
15. sraz vypukne 9.9.2005 v 20:00
Koukejte ta svá autíčka přes léto opečovávat aby byla fitBude to můj první sraz (už to musí konečně klapnout), tak už se dost těším, jak vám to nandám v soutěžích
Naopak, pro me je to spis motivace... za par let te trumfnu100KUC píše:A takovéto lidi na sraze potřebujeme.... né ty co jen remcají že "zase vyhrál"Asi bych se za to podle některých měl stydět?
![]()
Spis ty na sedadle spolujezdce...100KUC píše:To Eddie75: Kočičky už máš rád jen ty co rostou na stromech viď?
Jen se hezky vyhajej Ládíku, hlavně neremcejLadislav Ballý píše:To si piš, že budem remcat, taky si to mohl nachat někomu jinému![]()
No, jen počkej 100kuči příště. Já se na příští sraz pořádně vyspím a uvidíme, možná.Čau
Jako minule v Jičíně, ale intenzivně hledáme nové místo na konání srazů v příštím roce a tím bych rád všechny poprosil, hledejte s námi jezděte po kempech, foťe a zjišťujte info, moc tím pomůžete.Adio píše:jen se chci informovat kde bude?to už bych mohl mít auto v cajku, rád bych přijel na muj první sraz!
Ja teda nevim, ted jsem byl novacek, ale co je na Jicine spatnyho? Dobra plocha pro auta i pro dovednostni soutez, hodne vesnicek pro orientaky... ze by moc okoukane pro stale cleny...jelly píše:Jako minule v Jičíně, ale intenzivně hledáme nové místo na konání srazů v příštím roce a tím bych rád všechny poprosil, hledejte s námi jezděte po kempech, foťe a zjišťujte info, moc tím pomůžete.
Hele zkus pohovořit se Zbyňkem P a Pepou Havrdou (R8 a R4CV) z Přelouče. Něco vyštrachal tam u nich a prej dobrý.jelly píše:Jako minule v Jičíně, ale intenzivně hledáme nové místo na konání srazů v příštím roce a tím bych rád všechny poprosil, hledejte s námi jezděte po kempech, foťe a zjišťujte info, moc tím pomůžete.Adio píše:jen se chci informovat kde bude?to už bych mohl mít auto v cajku, rád bych přijel na muj první sraz!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti