Postup zadání kódu autoradia

Moderátor: Moderators General

Uživatelský avatar
roman R25TX
Člen RCČR
Příspěvky: 593
Registrován: sob zář 22, 2007 22:13
Bydliště: Praha

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od roman R25TX » čtv bře 10, 2011 15:54

marek2534 píše:jo misto měniče mám Xcarlink na MP3, ale už jsem to vyřešil, vytahl jsem radio ven vše odpojil, potom zapojil jen samotné radio, zadal kod a už to funguje, potom jsem připojil Xcarlink, všem diky.

Xcarlink byla první věc kterou jsem hodil za jízdy z okna ven a koupil jsem radio Update list s MP3 :mrgreen:
(Renault Megane Grandtour 2006 1.9DCI 96kW),(R25TX 1991 B29B 2,2 79kW)

lahvac
Starting member
Příspěvky: 4
Registrován: sob črc 23, 2011 14:38

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od lahvac » sob črc 23, 2011 21:00

zdravím neví někdo přesný postup jak zadat kod do radia když nemám display ani ovládáni pod volantem??
Mám philips 22DC461 62L. děkuji

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od Davidak79 » pon črc 25, 2011 16:30

lahvac píše:zdravím neví někdo přesný postup jak zadat kod do radia když nemám display ani ovládáni pod volantem??
Mám philips 22DC461 62L. děkuji
zkusil bych to takhle :arrow: http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... 42#p336342
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

Uživatelský avatar
lac1kam
Starting member
Příspěvky: 73
Registrován: pon črc 19, 2010 10:13
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od lac1kam » ned črc 31, 2011 19:33

zdravím lidičky, ja mám zaujímavejší problém, autoradio pípa, klasicky jak ked je blokovane ( s kazdeho repraku 2x pipne ), ale vsetky funkcie idu bez problemov, kod poznam, autoradio je moje original k autu, kod mam, len ho tam nemam jak zadat lebo si to nepita resp nezobrazuje "code 0000" skusal som aj odpojit baterku, nepomohlo, tak som skusal aj cez poistky, nepomohlo, autoradio bolo vytiahnute s auta, nepomohlo,
proste sam si ten kod nevypyta, preto moja otazka znie

co mam postlacat aby som si vedel ten kod vlozit

dakujem
░░█░░ Laci Kám
░█░█░ http://www.lamait.sk
█░░░█ ███░█░█░███░█░░█░███░░░█░█
░█░█░ ░█░░███░█░█░█░░█░█░█░░░█░█
░░█░░ ░█░░█░█░█░█░██░█░█░█░░░█░█

Uživatelský avatar
lac1kam
Starting member
Příspěvky: 73
Registrován: pon črc 19, 2010 10:13
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od lac1kam » čtv srp 04, 2011 07:26

no nic, uz to mam... i tak dik, hral som sa s tym radiom asi hodinu a potom s nicoho nic si vypital kod uprostred nastavovania basov :D
░░█░░ Laci Kám
░█░█░ http://www.lamait.sk
█░░░█ ███░█░█░███░█░░█░███░░░█░█
░█░█░ ░█░░███░█░█░█░░█░█░█░░░█░█
░░█░░ ░█░░█░█░█░█░██░█░█░█░░░█░█

juraj555
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 14, 2011 18:24

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od juraj555 » stř zář 14, 2011 18:32

nazdar. vie mi niketo poradit de ziskam tie cisla na radiu podla ktoreho sa da ziskat ten kod?treba zozobrat palubovku a vybrat radio?a ako ziskam kod na radio?odpojil som baterku a pyta odomna kod a ten neviem ako zohnat. vdaka za odpoved

Uživatelský avatar
faldicek
Senior member
Příspěvky: 1893
Registrován: pon srp 23, 2010 22:29
Bydliště: Chomutov

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od faldicek » stř zář 14, 2011 19:23

Štítek by měl být přímo na rádiu, takže musí ven a nebo zkus tady kolegu Piviho, možná ti to zjistí podle VIN...

namor123
Starting member
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 03, 2012 17:28

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od namor123 » sob bře 03, 2012 17:40

Po opětném připojení baterie nelze zadat kód u rádia. Po zapnutí rádia se objeví "CODE", poté čtyři nuly, ale zadávací tlačítka nereagují, jen se ozve pípnutí. Neví někdo co s tím? díky.

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od Davidak79 » ned bře 04, 2012 17:41

namor123 píše:Po opětném připojení baterie nelze zadat kód u rádia. Po zapnutí rádia se objeví "CODE", poté čtyři nuly, ale zadávací tlačítka nereagují, jen se ozve pípnutí. Neví někdo co s tím? díky.
máš správný kod ?
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

namor123
Starting member
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 03, 2012 17:28

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od namor123 » ned bře 04, 2012 20:35

Davidak79 píše:
namor123 píše:Po opětném připojení baterie nelze zadat kód u rádia. Po zapnutí rádia se objeví "CODE", poté čtyři nuly, ale zadávací tlačítka nereagují, jen se ozve pípnutí. Neví někdo co s tím? díky.
máš správný kod ?
Mám, jen tam prostě nejde zadat. :oops:

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od Davidak79 » ned bře 04, 2012 22:06

namor123 píše: Mám, jen tam prostě nejde zadat. :oops:
ještě pro upřesnění o jaké jde auto, rádio a čím to potvrzuješ
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

namor123
Starting member
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 03, 2012 17:28

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od namor123 » pon bře 05, 2012 13:54

Davidak79 píše:
namor123 píše: Mám, jen tam prostě nejde zadat. :oops:
ještě pro upřesnění o jaké jde auto, rádio a čím to potvrzuješ
Scenic, na dálkovém ovladání +.

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od Davidak79 » pon bře 05, 2012 16:08

namor123 píše:
Davidak79 píše:
namor123 píše: Mám, jen tam prostě nejde zadat. :oops:
ještě pro upřesnění o jaké jde auto, rádio a čím to potvrzuješ
Scenic, na dálkovém ovladání +.
potvrzení se provádí spodním tlačítkem na ovládání
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

oto
Junior member
Příspěvky: 110
Registrován: ned lis 28, 2010 19:44

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od oto » sob črc 14, 2012 15:19

Ahoj, mám menší problém s autorádiem. Koupil jsem radiosat classic bluetooth, a chtěl ho vyměnit za radiosat classic. Ovšem po připojení se nic neukáže na displeji, ani code...nic.
Kód mám, ale nemám ho kam zadat....v rádiu chyba není, fungovalo. Na tom původním je napsáno něco jako kód na Renault.net a nějaké číslo, jinak nic, a na tom novém je normální štítek s popisem, čárovým kódem.....atd. Na Francouzkém foru jsem něco našel, že se rádio musí načist diagnostikou a pak po otočením klíčku se kód rádia uloží do klíče.
Máte někdo s tím zkušenosti ?
Obě rádia se při tom montovali normálně do Megana mojí verze ve stejnou dobu, nějak se mi nechce věřit, že by používali víc druhů displejů, na tom mém vidím více popisků, které na starém rádiu nefungují, tak to na mě dělá dojem, že display by mohl být jen jeden pro obě rádia......
Co vy na to ?
Mégane III
Megane IV

authorgang
Starting member
Příspěvky: 5
Registrován: ned črc 29, 2012 11:20

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od authorgang » ned črc 29, 2012 15:06

Zdravím chtěl sem se zeptat jak správně zadávat code do rádia u Espace II vyťukám kód pomocí tlačítek 1-4 a 5 potvrdím??
Děkuji

Uživatelský avatar
roman R25TX
Člen RCČR
Příspěvky: 593
Registrován: sob zář 22, 2007 22:13
Bydliště: Praha

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od roman R25TX » ned srp 12, 2012 13:15

authorgang píše:Zdravím chtěl sem se zeptat jak správně zadávat code do rádia u Espace II vyťukám kód pomocí tlačítek 1-4 a 5 potvrdím??
Děkuji

1-4 a 6 dlouze potvrdit!!!!!
(Renault Megane Grandtour 2006 1.9DCI 96kW),(R25TX 1991 B29B 2,2 79kW)

ffifa
Starting member
Příspěvky: 5
Registrován: čtv pro 20, 2012 15:22

Odblokovaní radia-zjištění kódu-čtěte 1 příspěvek na 1straně

Příspěvek od ffifa » pát pro 21, 2012 08:22

faldicek píše:ffifa: ani nemusíš moc hledat, stačí si přečíst téma hned pod tímto: http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?f=18&t=49252

....kod já mám ale nevím jak to potvrdit aby radio začlo hrát při stisknutí čísla 6 radio napíše error tak už nevím coo s tím mám dělat

Uživatelský avatar
Švejdula
Senior member
Příspěvky: 1456
Registrován: čtv bře 01, 2007 16:47
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Re: Odblokovaní radia-zjištění kódu-čtěte 1 příspěvek na 1st

Příspěvek od Švejdula » pát pro 21, 2012 08:29

Jestli zadáváš kod na ovládání pod volantem, tak přidrž spodní knoflíkten v pravo cca5-7 s než pípne .
776701460

S CLIPem jde všechno líp .


Laguna II 1,9 Dci 88Kw .

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10981
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od krt.ecek » stř led 09, 2013 08:11

Ahoj,

nečekal bych, že budu někdy psát do tohoto tématu s dotazem, ale fakt se to stalo:-)

Mám doma autoradio z megane I na kazety - tuner list, mám k němu kod všechno, po zapnutí na něm svítí 0000 a první bliká. Až sem je vše v pohodě. Na radiu je 6 tlačítek vodorovně v řadě a nad nimi nápis Cd changer, nebo tak nějak (až cestou do práce mě napadlo, že se tu můžu zeptat, kdyžtak večer doplním). Repráky nejsou připojeny, takže tůtání nemůžu slyšet.

Chtěl jsem zadat kod klasicky přes tlačítka (ovládání pod volant nemám), ale na tlačítka to vůbec nereaguje, na žádné....

Nějaký nápad? :-)
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10981
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od krt.ecek » čtv led 10, 2013 09:01

tak skrz dálkové ovládání to jde (které nemám, takže to spojuji drátkem, takže točení kolečkem je fakt zábavné :-) )
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od Davidak79 » čtv led 10, 2013 17:01

myslím že už to tady někde bylo že se dal kod zadat pouze ovladačem
ty máš ten typ co je psáno cd changer na tý klapce co se strká kazeta nebo ten novější zakulacenější co je to přímo nad tlačítkama ?
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10981
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od krt.ecek » pát led 11, 2013 08:18

je to ten typ, co to má přímo nad tlačítkama a je to ta verze do Megane I, takový ten široký panel, včera jsem se na to nedostal, tahám to z hlavy, večer na to kouknu a případně opravím :-)
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

petras66
Starting member
Příspěvky: 73
Registrován: ned črc 01, 2012 22:00

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od petras66 » úte dub 09, 2013 16:23

ahoj, mam problém. Radio mi hrálo, a kdyz jsem ho druhy den zapl (nevyndaval ani neodpojoval jsem ho) tak se rozsvítilo CODE. ale možnost zadání mi nenaskočila. odpojil jsem ho na den a pak nechal asi 2 hodiny zaple, a porad je na displeji CODE a nic. prosím pomoc
Espace rv. 05 Expression 1,9 dci 85 kW černá metalíza
Espace rv. 98 svetle zel. metaliza , 2.0 84kW (prodán)

pavol.tavoda
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 02, 2012 22:43

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od pavol.tavoda » ned dub 14, 2013 08:40

Po zadaní kódu mi vypísalo ERROR, kód mám dobrý už som ním pred časom pustil rádio, ale asi som ho zle zadal, čo robiť po tom čo vypísalo ERROR baterku som odpojil na 5min a stále píše ERROR? dík
Laguna Grandtour II, 1.9 dCi, 88kW}103kW, r.v.2003, 268 000km, AHD, Led interier

pavol.tavoda
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: pon led 02, 2012 22:43

Re: Postup zadání kódu autoradia

Příspěvek od pavol.tavoda » ned dub 14, 2013 15:23

ha ha stačí zapnúť rádio a počkať kým opäť vypýta kód potom zadať a potvrdiť 6tkou už ide.
Laguna Grandtour II, 1.9 dCi, 88kW}103kW, r.v.2003, 268 000km, AHD, Led interier

Odpovědět

Zpět na „Auto Hi-Fi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti