Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Moderátor: Moderators General

Uživatelský avatar
Martin Jaroš
Experienced member
Příspěvky: 995
Registrován: pát kvě 27, 2005 09:57
Bydliště: Praha, Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Martin Jaroš » pát čer 03, 2011 00:30

Ahoj, vyhybky jsem prilepil pomoci oboustranny lepici pasky na tlumeni - drzi paradne, pokud je dobra paska.
Jake vyrezavani redukce myslis? Pokud ty krouzky, tak ty bezne sezenes v obchodech s autohifi :-)
ex Renault Megane III 1.6 16v 110k Dynamique 2009
Smart Roadster 0.7T 82k 2003
Skoda Octavia Combi 1.4TSI 122k 2009
http://www.detailingclub.cz

munzik
Starting member
Příspěvky: 34
Registrován: ned bře 18, 2007 12:18

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od munzik » ned čer 05, 2011 22:51

Jo,myslel jsem ty kroužky , vypadalo to jak pěkná ruční práce :-) ty vyhybky myslím místo...nekde mezi tapecirungem a dveřma je místo? nebo se to musi chovat někam do dveří ???

a v palubce,nešly by přes ty výškače dát zpátky ty origo krytky,aby to nebylo tak utopené???

Tommik
Starting member
Příspěvky: 1
Registrován: sob čer 11, 2011 17:25

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Tommik » sob čer 11, 2011 18:30

Zdravím,
Super práce a přehledný popis:-)
Jen se chci zeptat, jak jsi vedl kabely zase zpátky od té výhybky do palubovky a jakou mají barvu orig. vodiče k repro.
Děkuji

Uživatelský avatar
Paďour
Starting member
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 26, 2011 21:41

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Paďour » ned čer 12, 2011 16:52

Zdravím, mám Megane III Advantage s rádiem s Bluetooth a chci ho vyměnit, protože se mi nelíbí zvuk, ale chtěl bych, aby rádio bylo zobrazováno i na horním displeyi jako originál a s ovládáním na volantu. Nevíte, jaká rádia tohle umí a jaké komponenty další k tomu potřebuju? Nebo, prosím, o odkaz na jiné vlákno, kde se toto řeší, zatím jsem na nic tady nenarazil.
Díky moc!:)

Uživatelský avatar
Martin Jaroš
Experienced member
Příspěvky: 995
Registrován: pát kvě 27, 2005 09:57
Bydliště: Praha, Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Martin Jaroš » pon čer 13, 2011 09:04

Tommik:
Do palubovky jsem nic nevedl. U Arkamyse jsou uz natazena slusna kabelaz (prumer cca 2mm!) do dveri. Tj. odpojil jsem stare repro, na puvodni kabelaz napojil vyhybku a na ni stredobas. Vyskace v palubovce jsem nejprve zapojil bez vyhybky na puvodni kabelaz stejne jako puvodni orig. repro, pozdeji jsem pridal malou MTX vyhybku pro vyskac.

Padour:
Prvne bych mozna zkusil vymenu repro, original jsou obyc papiraky. Me to pomohlo opravdu hodne. Pokud presto budes menit i radio, tak se prodavaji i redukce pro ovladani na volantu a pro displej. Cenove se ta redukce pohybuje tusim okolo 2-3 tisic :-(
ex Renault Megane III 1.6 16v 110k Dynamique 2009
Smart Roadster 0.7T 82k 2003
Skoda Octavia Combi 1.4TSI 122k 2009
http://www.detailingclub.cz

Uživatelský avatar
Paďour
Starting member
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 26, 2011 21:41

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Paďour » pon čer 13, 2011 16:23

No do palubky jsem dal vejškáče od Pionýra a v kufru mám aktivní subwofer,ale akorát jsem s tím ještě víc zvýraznil ty nekvalitní basy a výšky z rádia!! Dříve jsem měl Opel Astra, a tam stačilo dát pořádný rádio,(byly tam jen originál 4 repráky ve dveřích a 2 výškové ve sloupkách) a ta hudba se nabsolutně nedá porovnávat s tím co mám v autě teď..........ty redukce jsem už našel,ale nikde neřeší ten přenos na display.

munzik
Starting member
Příspěvky: 34
Registrován: ned bře 18, 2007 12:18

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od munzik » ned čer 26, 2011 23:37

Zdarec,

Tak jsem si u Martina poslech arkamys po upgrade s MTX repro a musím konstatovat,že proti originálu je to nebe a dudy...
Rozhodl jsem se tedy nepouštět do žádných větších akcí a prostě to obšlehnout :-)
Vytiskl jsem si ´návod na výměnu´ , nakoupil dle instrukcí a vrhnul se na to...

mých pár postřehů: koupil jsem 18mm MDF podložky,přední vpoho,ale na zadní 165mm repro je to málo,je potřeba se držet min. těch 24mm,já je nesehnal,tak jsem říznul ještě jednu 18mm podložku napůl a použil jako další...
sundavání tapecu a madel dle instrukci v návodu pohoda,žádlý lehký dívky.... nakoupil jsem 40 škoda příchytek a použil pouze 2,nicméně jsem rád,páč ty renualtacké jsou možná drahé,ale vychytanější a líp řešená,když to nejde odervat,tak se příchytka ´vyvlíkne´ z tapecu,kdežto ty skodovácké se obávám,že kdyby nešly,tak se z tapecu vyrvou a zničí ho...
pro lenochy jako já:zadní výškové repro po vteřinové demontáži starých šli nainstalovat pouhým vmačknutím do puvodních otvoru,pravda,jsou schované pod původní mřížkou,ale zvukově ok... :-.)
přední výškové repro jsem nedal misto původnich,ale přilepil (prozatím,pokus se osvědčí) na plast.krytku u zrcátka,pohledově to nijak neruší
pro mě největší pakárna byla umístění výhybek v předních dveřích... u spolujezdce po dlouhém laborování jsem našel místo u motoru ovlávání okna,ale u řidiče jsem místo nenašel ( nechápu,kam jsi ji dal Martine?) tak jsem ji přilepil dovnitř dveří,uvidíme,jak se to bude chovat...
v zadních dveřích je pod tapecem místa dost
tlumení 7ks je tak akorát minimu,ještě jeden plát bych vklidu udal,abych nemusel šetřit
časově:první přední dveře asi 5 hod,druhý den oboje zadní dveře asi 5 hod a další den zase přední dveře 3hodky( nebýt Martina,kterému tímto děkuji,tak bych se s tim sr*l podstatně dele)
závěrem : z poslechu jsem unešen,je to neporovnatelný,zvuk se vyjasnil a vykreslil v porovnání s origo,kde jsou strašně vytažené středy...
nicméně pro ještě lepší dynamiku narážím na malý výkon radia( to neznamená,ža pro normální poslech to není excelentní),takže by to chtělo ještě jeden uprade :-)

btw: víte někdo,jestli má arkamys vzadu na iso konektoru line out na zesik ?

Uživatelský avatar
Marvel
Advanced member
Příspěvky: 394
Registrován: čtv bře 03, 2011 19:00
Bydliště: Brno

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Marvel » pon čer 27, 2011 16:32

Mě my zajímalo jak moc si pomůžu výměnou repro u základního rádia (radiosat classic). u toho arkamysu to zcela chápu, to je solidní základ na kterým se dá stavět a potvrzuju že to Martinovi hraje parádně! u toho základního rádia je taky obrovskej rozdíl mezi poslechem rádia a běžných mp3 z CD, rádio není tak hlasitý a skoro z něj nejsou slyšet basy. u CD je to mnohem lepší.
Fluence 1.6 Exception, najeto 15000 km

munzik
Starting member
Příspěvky: 34
Registrován: ned bře 18, 2007 12:18

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od munzik » úte čer 28, 2011 10:00

Tak je otázka,jaký je ten arkamys základ,včera jsem viděl vyndané základní rádiosat a pak jsem doma vyndal arkamys,oba psáno výrobce bosch
a řekl bych,že arkamys je ten samý základ,jen s BT modulem,silnějším zesikem a upraveným FW ( 3D sound by arkamys je stejně jen jedno nastavení v menu : vehicle a to dělá ten prostorový efekt).....

včera jsem našel toto... třeba to někdo začne dovážet...

http://www.asnclassifieds.com/renault-m ... 43778.html

Uživatelský avatar
mudr.hematolog
Senior member
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv zář 08, 2011 23:55
Bydliště: Košice

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od mudr.hematolog » čtv říj 27, 2011 21:14

Nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu.
Chcem si do Megane III namontovat dozadu repro 3pasm. Magnat (odskusane vo Focus II :niks: ).
Otazka znie: Ako/odkial natiahnem kable dozadu?
Vo Focuse som to musel tahat zo zadnych dveri......tak neviem ci to ma Megane vymyslene lepsie.
Do radia by som nerad sahal, aby som pri mojom stasti nieco nepo$ral :ups:
Thnx :)
Megane 1.6 100k, Advantage, Glacier, 16" disky.
Ex-Ford Focus II 1.6 100k Trend-X, Aquarius, 15" disky.

Uživatelský avatar
Martin Jaroš
Experienced member
Příspěvky: 995
Registrován: pát kvě 27, 2005 09:57
Bydliště: Praha, Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Martin Jaroš » pon říj 31, 2011 16:58

V MIII jsou natazeny kabely take do zadnich dveri.
ex Renault Megane III 1.6 16v 110k Dynamique 2009
Smart Roadster 0.7T 82k 2003
Skoda Octavia Combi 1.4TSI 122k 2009
http://www.detailingclub.cz

Uživatelský avatar
mudr.hematolog
Senior member
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv zář 08, 2011 23:55
Bydliště: Košice

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od mudr.hematolog » pon říj 31, 2011 20:01

jj su tam repraky vzadnych dverach, ale ked chcem natiahnut kable do zadneho plata, tak tahat to z dveri, alebo je k tomu niekde lepsi pristup?
Megane 1.6 100k, Advantage, Glacier, 16" disky.
Ex-Ford Focus II 1.6 100k Trend-X, Aquarius, 15" disky.

Uživatelský avatar
Martin Jaroš
Experienced member
Příspěvky: 995
Registrován: pát kvě 27, 2005 09:57
Bydliště: Praha, Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Martin Jaroš » pon říj 31, 2011 20:27

No, uz z logiky veci pochybuju, ze by signalove kabely vedly nekam dal dozadu. Takze si myslim, ze pristup jedinne pres zadni dvere, resp. bys to musel rozkuchat nekde v oblasti stredoveho sloupku dole.

Za kazdou cenu ale cpat repro do zadniho plata vidim jako zbytecnost, mnohem lepsi sluzbu ti udelaji 16cm repro v zadnich dverich.
ex Renault Megane III 1.6 16v 110k Dynamique 2009
Smart Roadster 0.7T 82k 2003
Skoda Octavia Combi 1.4TSI 122k 2009
http://www.detailingclub.cz

Uživatelský avatar
mudr.hematolog
Senior member
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv zář 08, 2011 23:55
Bydliště: Košice

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od mudr.hematolog » pon říj 31, 2011 21:46

Aj nad tym som uvazoval, ale po skusenostiach by som ich radsej hodil do zadneho plata, samozrejme vyrobim si plato z NDF dosky, aby to malo aj efekt.
Este zohnat navod na rozobratie zadnych dveri by mi bodol ak by si mi ho dal.
Dakujem Ti velmi pekne.
Megane 1.6 100k, Advantage, Glacier, 16" disky.
Ex-Ford Focus II 1.6 100k Trend-X, Aquarius, 15" disky.

Uživatelský avatar
Martin Jaroš
Experienced member
Příspěvky: 995
Registrován: pát kvě 27, 2005 09:57
Bydliště: Praha, Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Martin Jaroš » úte lis 01, 2011 10:07

Je to v servisnim manualu, ke stazeni je v sekci Megane III :wink:
Jinak to ale neni nic sloziteho. Vyloupnes a odpojis ovladani okna, vyloupnes kulatou krytku pod klickou a odsroubujes sroub, pak je jeden sroub na boku nad zamkem, ktery je potreba taky odsroubovat.
Pak musis oblozeni ve spodni casti dveri "odtrhnout" a postupne vycvakat az zustane viset jen za listu pod oknem.
ex Renault Megane III 1.6 16v 110k Dynamique 2009
Smart Roadster 0.7T 82k 2003
Skoda Octavia Combi 1.4TSI 122k 2009
http://www.detailingclub.cz

Uživatelský avatar
laurel
Starting member
Příspěvky: 56
Registrován: čtv bře 22, 2007 16:04
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od laurel » pát lis 18, 2011 10:14

Ahoj,

Po prostudovani tohoto navodu jsem se jak prozkoumat sve auto a zjistil jsem, ze bohuzel vyvod pro vyskace v palubce nemam.
Tak mne napadlo, ze vicemene mohu pouzit vyskace, co jsou u te sady repro a dat je do prednich oblozeni nebo prichytit na kdytku predniho sloupku u zpetneho zrcatka.

Jednoduseji by to asi ani neslo, protoze tahat kabelaz pro vyskace do palubky by byl asi peknej opruz....

Jen je otazkou, zda to ma vyznam pri zakladnim radiu....
Renault Mégane III 2011; 1.6 81kW; Dynamique; HNK Béžová Obrázek
Prodané:
Renault Mégane III 2012; 1.5 dCi 81kW; Dynamique; Stříbrná Obrázek
Renault Mégane II Grandtour 2004; 1.9 dCi 88kW; Dynamique; Zelena met.

Uživatelský avatar
mudr.hematolog
Senior member
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv zář 08, 2011 23:55
Bydliště: Košice

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od mudr.hematolog » úte lis 29, 2011 23:46

Kazde repro je plus......samozrejme kvalita repro, nahravky, media a pod. je tiez podstatna, ale myslim, ze to stoji za to to tam namontovat.
Megane 1.6 100k, Advantage, Glacier, 16" disky.
Ex-Ford Focus II 1.6 100k Trend-X, Aquarius, 15" disky.

Uživatelský avatar
radar77
Experienced member
Příspěvky: 512
Registrován: stř led 26, 2011 14:26

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od radar77 » ned čer 10, 2012 10:00

Taky zvazuju ze bych vymenil aspon predni repro za neco lepsiho. Stejne se chystam rozebrat predni dvere, protoze mi tam neco drnci, pri jednom bych to necim vytlumil... Nemenili jste uz nekdo repro u zakladniho radia "RadioSat Classic CD MP3 Sound 4x15 W s Bluetooth®"? jaky muzu pouzit rozmer, jsou tam 130mm repro? jake maji ty origo repro parametry, vykon, impedance, hloubka? Chci jit nejjednodussi cestou, tedy zamena za nejake kvalitni koaxialni repro. Doporučíte vhodnou náhradu?
| Renault Megane III Grandtour 1.6 16V 74kW (K4M 848) | Advantage 2011 / 16" kola, digi klima, tempomat, auto daylight, bluetooth, sunset atd. |

Uživatelský avatar
radar77
Experienced member
Příspěvky: 512
Registrován: stř led 26, 2011 14:26

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od radar77 » pon čer 11, 2012 11:12

tak jsem trošku hledal a jako vhodný upgrade se mi zdají repro JBL CS-5 případně HERTZ 130.4, JBL mají lepší udávanou citlivost 93 vs. 91, HERTZ zase údajně hrajou od 60Hz vs. 70Hz u JBL, tak nevim. JBL jsou za lepší cenu a pokud se rozhodnu je dát i dozadu budou asi výhodnější volba, a v této třídě budou hrát asi plus mínus stejně, co myslíte?
| Renault Megane III Grandtour 1.6 16V 74kW (K4M 848) | Advantage 2011 / 16" kola, digi klima, tempomat, auto daylight, bluetooth, sunset atd. |

Uživatelský avatar
Hyde
Starting member
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 10, 2012 16:51

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Hyde » úte črc 10, 2012 17:39

Zdravím,
chci se prosímtě zeptat, zda jsi do předních dveří použil tuto podložku http://www.ahifi.cz/plastovy-adapter-po ... e-iii.html a jaká potom byla max. montážní hloubka repráků, díky za odpověď, ty původní repráky jsou šílený :D
Renault Megane III Grandtour 1.6 16V

marek_k
Starting member
Příspěvky: 66
Registrován: úte zář 02, 2014 16:40

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od marek_k » stř črc 01, 2015 19:52

Ozivim toto strasie vlakno kedze som sa pustil do rovnakej vymeny. Po precitani par recenzii som zvolil rovnaku sadu repro MTX. S vytlmenim som spravil vsak zaroven aj odhlucnennie.

Na komplet vytlmenie a odhlucnenie odporucam kupit
8x-9x STP anticor S
4x Gladen Wave a 4x Gladen foam
1x STP Alum
Obrázek
Nahradne stuple na tapec maju lacnejsie balene po 5ks v auto kelly http://autokelly.sk/#CT=5|PCT=11|PDID=9466132|LNG=1

V renault visu som nasiel zapojenie repro a radia, ale v podsate ani nebolo treba, kazdy stredobas je zapojeny aspon u mna zelenym(+) a bielym(-) , to som zapajal ako vstup ny vyhybku a odtial potom novy vyskac a stredobas. Odporucam zapojit aj vyskace v palubke cez vyhybku, bez nej idu do nich frekvencie ktore moc hlasno, resp. dlho nezvladnu. Ja som natiahol kabel k vyskacu cez dverny konektor , je tam vela nezapojenych kontaktov kadial sa da navrtat diera a pomocou nejakeho drotu potom kabel pretiahnut cez gumovy "husi krk". Nevyhoda je ze teraz sa ten konektor neda odpojit bez strihnutia toho kabla.

Obrázek
Obrázek

Otvory v dverach som prelepil STP ALUM, je to taka dost hruba samolepiaca hlinikova folia, Vsetkych 8 vide z 1 ks.
Obrázek

Obrázek

Takze odstrojit dvere:
Obrázek

Na vonkajsi plech STP anticor:
Obrázek

Na to Gladen Wave:
Obrázek

Prelepit otvory s STP alum. Spodny v predu treba trochu vytvarovat koli kapse v tapeci.
Obrázek

A uz len oblepit zbytok anticorom a chvilu trvalo najst vhodne miesto na vyhybku ktora je dost velka, tam kde je sa zmesti ,ale bez krytu.
Obrázek

Potom este oblepit spoje a plochy ktore by mohli rezonovat v tapeci anticorom a cele to prelepit Gladen Foam:
Obrázek
Obrázek

Vytlmene a odhlucnene dvere ani nevrznu a pri zabuchnuti len potichu klapnu.

V zadnych dverach sa dal vyskac zatlacit ako sa tu uz spominalo do povodneho uchytu, stacilo zarezat malicke 1mm drazky a sedi tam presne a pevne.
Predne MDF kruzky som naivne kupil 30 mm vysku kedze aj povodne repro su 30mm ale tie su mensie v priemere, takze nakoniec som ich musel zrezat na 15mm a tu treba davat pozor trochu sa s tym vyhrat aby sa dal nasadit tapacir a zaroven aby mechanizmus okna nekolidoval s magnetom repraku (ked mam okno dole zastavi sa u mna cca 1mm od magnetu).

Pri zadnych repro som pouzil kruzky 30mm vysoke a ked som ich vycentroval nad povodne diery v dverach a vsetko zmontoval som a zistil ze terminaly repro sa dotykaju toho plechu v dverach. Takze treba si to poriadne premerat a reprak treba osadit trochu mimo povodnej diery, resp dajte tam 130ky a nemate problem.

Original repro (aj vyskove) su len parodia na repro. Po vymene mam ale pocit ze predok aj napriek mensiemu repro basuje lepsie, takze bud je to polohou repro vzadu, jeho velkostou(ze zosik v radiu ho neutiahne tak lahko ako 130ku) alebo ze origo radio ma vyssi vykon na predne repro. Mozno kombinacia. Ale je citit aj to ze repro by potrebovali vyssi vykon nez ma radio aby hrali v plnej krase. Vyhoda vsak je ze vystup z radia ani na plnu hlasitost nieje skresleny. Vymena repro stoji za to, rozdiel je to obrovsky.
Naposledy upravil(a) marek_k dne čtv črc 25, 2019 16:02, celkem upraveno 1 x.

matusSK
Starting member
Příspěvky: 1
Registrován: úte zář 29, 2015 19:39

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od matusSK » úte zář 29, 2015 19:50

Zdravim,
tiez rozmyslam nad vymenou repro+tlmenie.mam otazku na mdf kruzky.repro je priemeru 13 cm..kruzky potom s vnutornym priemerom 13 cm a vonkajsi priemer bude vacsi? alebo ako sa to berie.popripade link na nanejaky kruzok aby som tomu pochopil.dik moc

marek_k
Starting member
Příspěvky: 66
Registrován: úte zář 02, 2014 16:40

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od marek_k » pát říj 02, 2015 22:58

Ano ako pises vonkajsi je vacsi samozrejme. Ale nie dost velky na to aby si vede pouzit povodne diery tj musis vrtat aj tak nove + ako mozes vidiet na mojich fotkach prednych dveri, aby sa to zmestilo pod tapacit treba kruzok umiestnit trochu smerom dopredu a hore(tak ako je tam obkresleny) . A maximalnu vysku 15mm na predne dvere.

A z vnutra 130mm kruzkov som musel trochu zbrusit lebo tieto repro maju zospodu taku sikmu hranu a nesadlo to do kruzku bol maly. Ale to podozrievam skor repro lebo stary tesla reprak 130ka tam sadol dobre.

marek_k
Starting member
Příspěvky: 66
Registrován: úte zář 02, 2014 16:40

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od marek_k » ned říj 04, 2015 21:18

Mam nafotene aj zadne dvere z kombi, tak ak by sa niekomu hodilo:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vlládík
Junior member
Příspěvky: 140
Registrován: sob bře 09, 2013 10:43

Re: Výměna reproduktorů Megane III, radio Arkamys + 8 repro

Příspěvek od Vlládík » úte pro 29, 2015 19:22

Ja jsem ted vymenil repro v prednich dverich u Fluence. Koupil jsem repro: http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-ev-130-5.html
Bohuzel mam zakladni radio (4x15w) a rozdil oproti puvodnim papirakum je v podstate zadny. Snad mi to prislo i horsi. Nedavno jsem instaloval i vyskove repro: http://www.ahifi.cz/vyskove-reproduktor ... t-t19.html do palubni desky. Tak nyni uz domlouvam koupi Arkamysu. Doufam, ze ten rozdil bude znatelny:-).

Odpovědět

Zpět na „Auto Hi-Fi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hosti