Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Moderátor: Moderators General

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Davidak79 » sob dub 11, 2015 22:08

není to přímo kolečko je to váleček zezadu na ovládání
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10982
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od krt.ecek » ned črc 19, 2015 11:17

Nečekal jsem, že bych se v tomto tématu musel někdy ptát, měl jsem za to, že v této oblasti vím snad vše, ale stalo se něco divného a musím....

Vybila se mi baterka, vyndal jsem jí, nabil, radio chtělo kód, zadal jsem jej (pamatuji si jej) a chyba, a odpočet, tak jsem to zkusil znova, pak jsem začal kombinovat ty 4 číslice, jestli jsem si nepřehodil jen pořadí... No každopádně když jsem se dostal domů, kouknu do knížky a vím, že jsem zadával správně, ale kód mi to nebere :oops: Samozřejmě to zkusím ještě jednou, kydž mám jistotu správného kódu, ale čas se extrémně prodlužuje (každým zadáním se prodlouží doba odpočtu z 99 na 0, už nyní je odpočet 1 cca 7 sekund), takže už moc zkoušet nechci :oops:

No a teď je otázkou, co s tím, pokud zádávám správný kod do rádia a radio jej nebere? Dá se nějak vyresetovat čekací doba na nové zadání kódu? Kdysi jsem potkal i eeprom do radia update list i s popisem, ale nyní se mi nedaří najít, neměl by pro mně být problém eeprom vytáhnout a pokud bych věděl pozici, tak bych jej vytáhl z toho, nebo nahrál novou eeprom, z netu. Začínám být trochu zoufalý, origo radio není zrovna levná hračka a neorigo kvůli displeji nechci - chci displej stále používat :oops:
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10982
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od krt.ecek » ned črc 19, 2015 19:42

Tak je to divný, ale kod, který jsem 4x zkusil na 5. pokus prošel... každopádně tedy odblokováno :-)
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Davidak79 » ned črc 19, 2015 19:58

asi teplo :D
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10982
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od krt.ecek » ned črc 19, 2015 19:59

otázkou je, zda v mé hlavě nebo v radiu.... ale fakt bych dal ruku do ohně, že jsem to zadal správně - vím, je to nesmysl, musel jsem to dávat špatně, no nechápu... asi si ten kód někam napíši :-)
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

mrtin 222
Starting member
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 10, 2013 23:05

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od mrtin 222 » stř srp 12, 2015 23:24

Chcem Vás poprosit o vygenerovanie kodu na radio
RNRD2550016407
RENRDW270-10
FD02 0515 0016407
8200292329T
S186-SECURITY
Odpalilo mi poistku a kod ktory mam napisany stale vyhadzuje error
Dakujem
Laguna 2 grandtour r.v. 2005 1,9 dci 88kw 120hp

Top Ten
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: ned zář 13, 2015 21:16

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Top Ten » ned zář 13, 2015 21:27

Ahoj, nevedel by niekto kód pre rádio: M760,, 8200256140TM760

linoslovak
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: ned pro 25, 2011 13:37

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od linoslovak » úte lis 17, 2015 15:01

Dobry den..Prosim o radu..V zahranici mi v servise odpojili bateriu a po nahodeni mi radio pytalo odblokovaci kod../espace IV 2.2 dci/ Kedze som tento davnejsie generoval, zadaval a spustil radio, predpokladal som, ze to pojde bez problemov.Skusil som vsetky moznosti, ale pri konecnom potvrdeni naskoci vzdy ERROR..Cas sa dramaticky predlzuje k dalsiemu zadaniu. Prosim teda ci mi nevie niekto pomoct. Ospravedlnujem sa za diakritiku..Pisem z tabletu..Vopred dakujem..Pekny den.Lino

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Davidak79 » úte lis 17, 2015 15:07

čau , předpokládám že si generoval kod z toho co bylo v palubce na očích , pokud ano je to cd měnič , rádio hledej v přihrádce spolujezdce za tím měničem , pod sedadlem nebo tuším v kufru ?? je to tu někde popsané kde hledat rádio v espace IV
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

linoslovak
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: ned pro 25, 2011 13:37

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od linoslovak » stř lis 18, 2015 03:25

Dakujem za odpoved..Ano presne tu chybu som urobil ked som pred cca 2 rokmi potreboval vygenerovat kod..dozvedel som sa tu na forume ze je to len menic a radio je vzadu odkial sa dozviem cislo..potom sa mi to podarilo najst /to id cislo radia/ a vygenerovat kod..kod zadat.. potvrdit a slo to..Problem je ze ten vygenerovany kod dnes nefunguje..Urcite je spravny..Mal som ho poznaceny a pre istotu som podla cisla radia vygeneroval kod este raz..Vsetko sedi len po potvrdeni kodu radio vypise error a ja po kazdom pokuse cakam stale dlhsie pretoze interval sa predlzuje..Este raz vdaka za ochotu :)

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Davidak79 » stř lis 18, 2015 18:09

nenapadá mě nic jiného než to znovu na nějakou dobu odpojit od baterie
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

linoslovak
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: ned pro 25, 2011 13:37

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od linoslovak » čtv lis 19, 2015 00:24

..skusal som odpojit bateriu aj na niekolko dni..nefunguje potvrdenie..stale error..mozno treba premazat vnutornu pamat radia..spekulovali sme nad moznostami aj viaceri..skusim este napisat do inej sekcie..mozno mal niekto podobny problem..ak nepochodim zbehnem do renaulta a ak sa to vyriesi dam vediet..cenim si ze odpisujes Davidak79..vdaka :)

Uživatelský avatar
Davidak79
Moderátor
Příspěvky: 9481
Registrován: čtv črc 26, 2007 19:03
Bydliště: Litoměřicko

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Davidak79 » čtv lis 19, 2015 16:48

měnič si náhodou neměnil ??
Peugeot 508 GT SW 2,2HDI 204PS@450Nm >>>171Kw@524Nm 2014 Full
Hnědá guaranja ( já říkám že je to černá )
černá kůže 19" papuče

VW Caddy 2.0TDI 2019 Bílá

EX: Laguna I 1.8 8v RT , Laguna II 2,0T Initiale

linoslovak
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: ned pro 25, 2011 13:37

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od linoslovak » pát lis 20, 2015 16:58

Ahoj :) ..nemenil.. v Srbsku cestou do Grecka mi menili servisaci rozpadnute turbo a odpojili na cca 30min bateriu..Po nahodeni klasicky nesli okna poriadne..vsetko vynulovane a ked som zadal kod na odblokovanie radia nechapal som preco nefunguje..Predtym asi 2roky som ho nahodil v pohode..V grecku som bol viac ako mesiac a tak som mal moznost vyskusat snad vsetky varianty..nic :) ..tak som si povedal ze ked pridem domov napisem sem a vyriesi sa to..Som trpezlivy aj ked hodne milujem hudbu v aute.. ale raz sa to isto vyriesi.. :) tot cele :D

Senat
Starting member
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 28, 2015 21:35

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od Senat » sob lis 28, 2015 21:50

Dobry den, prosim o kod autoradia do Renaultu Senic:
T0O486
7700434425TO486
Dekuji mockrat.. :D

Uživatelský avatar
johnyd21
Senior member
Příspěvky: 1242
Registrován: sob bře 27, 2010 17:19
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od johnyd21 » ned lis 29, 2015 10:25

Senat píše:Dobry den, prosim o kod autoradia do Renaultu Senic:
T0O486
7700434425TO486
Dekuji mockrat.. :D
hladaj tu http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?f=18&t=24313
Koleos 4x4 110kw 2011 excetion chip 132kw/410 Nm -Can-Clip,Vag-VCDS-Op-com,Fiat EcuScan,KTS 540 Esi 2.

fifa
Starting member
Příspěvky: 83
Registrován: pát bře 31, 2006 14:07

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od fifa » úte úno 23, 2016 20:11

linoslovak píše:..skusal som odpojit bateriu aj na niekolko dni..nefunguje potvrdenie..stale error..mozno treba premazat vnutornu pamat radia..spekulovali sme nad moznostami aj viaceri..skusim este napisat do inej sekcie..mozno mal niekto podobny problem..ak nepochodim zbehnem do renaulta a ak sa to vyriesi dam vediet..cenim si ze odpisujes Davidak79..vdaka :)
Mám stejný problém, stále svítí "error" a nelze se dostat k znovu zadání kódu. Nevyřešil jste už nějak tento problém?
Děkuji
Renault Scenic 1.6e r.v.97

krt.ecek
Moderátor
Příspěvky: 10982
Registrován: úte čer 14, 2005 20:14

Re: odkodování radia

Příspěvek od krt.ecek » úte úno 23, 2016 20:34

musíš vydržet, já se dostal i na čekačku něco okolo 40 minut..... záleží kolikrát bylo zadáno špatně, pokud hodněkrát, tak se pak čeká pekelně dlouho....
Davidak79 píše:ahoj
nech zapnuté zapalováni i rádio , máš tam časovou prodlevu způsobenou zadáním špatného kódu. Záleží kolikrát byl špatný kod zadán , po třech špatných pokusech začíná časová prodleva 4 pokusy 2 min - 5 pokusů 4 min - 6 pokusů 8 min a td.....
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009 Obrázek; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018

tola
Starting member
Příspěvky: 4
Registrován: sob dub 08, 2017 17:19

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od tola » sob dub 08, 2017 17:58

zdravim
poridil jsem si vel satire ale klasika po vymene batterie je radio off. je kod vepsan nekde v TP nebo jej musim vytahnout jak zde pisete? posledni konverzace je tau pret manoha let tak proto se ptam.
dekuji za radu
tom

su.dimoniu
Starting member
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 10, 2019 09:35

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od su.dimoniu » pát pro 27, 2019 12:25

Myslím, že asi bude lepší sehnat náhradní rádio z vrakáče, pokud toto vypoví službu, nebo přímo vyměnit za nějaké jiné nové 1din.

Uživatelský avatar
johnyd21
Senior member
Příspěvky: 1242
Registrován: sob bře 27, 2010 17:19
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od johnyd21 » pát pro 27, 2019 12:39

tola píše:
sob dub 08, 2017 17:58
zdravim
poridil jsem si vel satire ale klasika po vymene batterie je radio off. je kod vepsan nekde v TP nebo jej musim vytahnout jak zde pisete? posledni konverzace je tau pret manoha let tak proto se ptam.
dekuji za radu
tom
daj foto štitku z rádia.
Koleos 4x4 110kw 2011 excetion chip 132kw/410 Nm -Can-Clip,Vag-VCDS-Op-com,Fiat EcuScan,KTS 540 Esi 2.

amater3
Senior member
Příspěvky: 1488
Registrován: sob bře 14, 2009 21:05
Bydliště: Galanta

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od amater3 » pát pro 27, 2019 12:43

Reagovat na příspěvek z roku 2017 kdy se tu tazatel ukázal i naposledy je bezpředmětné.
Thalia 1,2 16V Privilege 7/2009
Obrázek

Uživatelský avatar
johnyd21
Senior member
Příspěvky: 1242
Registrován: sob bře 27, 2010 17:19
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Re: Zablokování autorádia - svítí CODE-ERROR

Příspěvek od johnyd21 » pát pro 27, 2019 14:22

amater3 píše:
pát pro 27, 2019 12:43
Reagovat na příspěvek z roku 2017 kdy se tu tazatel ukázal i naposledy je bezpředmětné.
hm to so prehliadol.
Koleos 4x4 110kw 2011 excetion chip 132kw/410 Nm -Can-Clip,Vag-VCDS-Op-com,Fiat EcuScan,KTS 540 Esi 2.

Odpovědět

Zpět na „Auto Hi-Fi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti