Příspěvek
od Mili78 » sob zář 25, 2021 21:44
K baterii:
Podla mna slaba bateria je náchylna na zimu,chlad prečo?
Cele leto ked som jazdil aj kratke vzdialenosti tak bateria bola v dobrej kondicii, dalo sa prehravat pri vypnutom motore radio, infotaiment a aj svtela vo vnutri auta, Dlho,dlhe minuty, takisto aj Start stop vzdy bol aktivny (co je dokaz ze bateria bola ok)
V zime toto vsetko nebude mozne (mam skusenost)
Zistil som to v jedno rano tento tyzden, ked v noci bolo + 10c... Bol to tak prvý chladnejsi den,noc.... Vecer predtym som bol z atutom na dlhej trati,takze bateria bola nabita v dobrej kondicii , na druhy den a dalsie dni by v letnom období stale drzala elektroniku auta.... Rano idem do auta vsetko ok, ale hned za chvilu doobeda uz po 1 minute po vypnutom motore, auto oznamovalo ze bateria vypne radio, easy link,a tym padom aj svetla vo vnutri atd. Proste odrazu po lete, po prvej chladnej noci.
Tuto zimu som mal tie iste problemy. Nehovorim ze to je nejaka chyba, je to asi vlastnost tejto baterie a setriaceho modu, ale ta bateria fakt v zime je priserna, nie je možné aby po nejakej minute ked vypnete motor uz vypinala celu elektroniku.
Ku klimatizacii:
mal som tie iste problemy ako maju mnohi aj v zahranici, klima nezapinala,alebo slabo chladila, casto isiel iba chladnejsi vzduch. Servis mi urobil nejake ukony v ramci klimatizacie v ranci zaruky (vypustili napustili obvod klim, plyn do klimy, olej do kompresora,preprogram riad jedn klimy) a zda sa ze pomohlo
K vypadavaniu 360 st kamery:
nepomohlo prehriatie softveru, proble pretrvava
Vzhladom na to ze tuto kameru ma velmi malo aut aj v zahranici tak nie je to tak sledované
K vypadavaniu pripojeneho zvuku bluatooth do handsfree vozdila
problem pretrvava
Cakam na nejak update co uz uvolnuju,ale neverim ze to pomoze.
Udajne o par tyzdnov by sa mala zacat uvolnovat taka vacsia aktualizacia easy linkov,ktora by mala riesit mnohe bugy