R - Link 2

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

MMart
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: čtv říj 12, 2017 18:55

R - Link 2

Příspěvek od MMart » čtv říj 12, 2017 19:15

Ahoj
včera jsme upgradovali R Link na verzi 2.2.18.590 Mám pocit , že reakce je rychlejší. Ale mám problém s připojením telefonu s androidem 6.0.1
Bluetooth ho najde spáruje jenže připojí jen media a né telefonní služby (vytáčení,seznamy atd..) Po testování jsem náhodou zjistil, že pokud vytočím na telefonu nějaké číslo,tak se telefonní služby na R- Linku aktivují. Při příchozím hovoru se to nestane. Tak,že vlezu do auta vytočím help linku tu hned zruším a telefon je připojen a vše chodí. V předchozí verzi R-Linku vše chodilo jak mělo akorát nevím jakou verzi jsem měl.
Nevíte někdo co s tím?

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » pon říj 16, 2017 23:44

Nevím, jakou verzi mám já, ale zítra jedu do servisu pro změnu načítat nové mapy. Zakoupil jsem, ale R-link je nenačte. Už jsem i ze servisu slyšel, že R-link není dotažený do dokonalosti. Uvidím zítra co vymyslí. Help linka je na nic. Psal jsem opakovaně dotaz na zmíněnou problematiku a i když se z počátku snažili pomoc, leč marně, na poslední 2 výzvy už vůbec nereagovali. Pokud to zítra nepůjde, budu asi celou záležitost reklamovat. Co jsem ještě rovněž nepochopil je, že R-link je údajně schopen načíst pouze 1000 kontaktů. Pokud jich tedy máte v telefonu více, máte smůlu. Jak na svi.u se samozřejmě nenačtou ty nejdůležitější. Tedy některé příchozí hovory se mi zobrazují pouze jako telefonní číslo, ikdyž jsou v paměti telefonu pod konkrétním jménem. Zajímavé ovšem je, že v historii R-linku jsou pak volaná čísla, případně i příchozí hovory uvedena všechna vč. jmen, případně firem. Nechápu, že v roce 2017 nelze spárováním ovládat databázi telefonu přes BT přímo R-linkem, proč se musí data nejdříve někam načíst a pak možná půjde telefonovat, či přijímat SMS. To by taky páni od IT v Renaultu mohli trochu dotáhnout.
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

MMart
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: čtv říj 12, 2017 18:55

Re: R - Link 2

Příspěvek od MMart » úte říj 17, 2017 07:13

Verzi R -Link zjistíte v nastavení. To s kontaktama se mi dělo také. Zeptejte se na verzi kterou Vám tam dají, pokud to bude 2.2.18.590 a máte telefon s Androidem 6.0.1 a nižší nebude to fungovat. Zkoušel jsem i starší telefon. Údajně během řijna má být nová verze.

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » úte říj 17, 2017 13:42

Děkuji za info. Dnes jsem byl v servisu. Mapy a ostatní předplacené funkce šly bez potíží načíst. Postupovali jsme naprosto stejně jako minule, pouze s odpovídajícím a žádoucím výsledkem oproti předchozím pokusům. Zaplaťpánbůh. Asi si R-link žije vlastním životem.
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

MMart
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: čtv říj 12, 2017 18:55

Re: R - Link 2

Příspěvek od MMart » úte říj 17, 2017 16:00

Dělali jste upgrade celého R- linku? A nebo jen Mapy?

Uživatelský avatar
09freds
Junior member
Příspěvky: 213
Registrován: sob črc 09, 2011 18:37

Re: R - Link 2

Příspěvek od 09freds » ned říj 22, 2017 16:56

MMart píše:
čtv říj 12, 2017 19:15
Ahoj
včera jsme upgradovali R Link na verzi 2.2.18.590 Mám pocit , že reakce je rychlejší. Ale mám problém s připojením telefonu s androidem 6.0.1
Bluetooth ho najde spáruje jenže připojí jen media a né telefonní služby (vytáčení,seznamy atd..) Po testování jsem náhodou zjistil, že pokud vytočím na telefonu nějaké číslo,tak se telefonní služby na R- Linku aktivují. Při příchozím hovoru se to nestane. Tak,že vlezu do auta vytočím help linku tu hned zruším a telefon je připojen a vše chodí. V předchozí verzi R-Linku vše chodilo jak mělo akorát nevím jakou verzi jsem měl.
Nevíte někdo co s tím?
Z jaké verze software byla provedená aktualizace, z 2.2.17.803 ?
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 100kW,4x4, Best of Czech GO, bílá polar
Renault Kadjar 2016 1,2 Tce, barva cosmic blue, Intense,Pack City,Pack Winter - prodán
Renaut Koleos 2009 2.0 DCI 127 kW, Privilegee - prodán

MMart
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: čtv říj 12, 2017 18:55

Re: R - Link 2

Příspěvek od MMart » ned říj 22, 2017 21:12

To právě nevím a blbé je , že se to nedá vrátit. Ale ta verze musela být minimálně rok stará, a celou dobu mi to neukazovalo, žádné aktualizace.

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » úte říj 24, 2017 13:41

MMart píše:
úte říj 17, 2017 16:00
Dělali jste upgrade celého R- linku? A nebo jen Mapy?
Ne ne. Pouze načtení nových map a inteligentní navigace (vyhýbání se dopravním zácpám).
Mám asi poslední verzi R-linku. Taky mi to píše, že není žádná nová.
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

MMart
Starting member
Příspěvky: 26
Registrován: čtv říj 12, 2017 18:55

Re: R - Link 2

Příspěvek od MMart » stř říj 25, 2017 07:35

Ruda ST 1300 píše:
úte říj 24, 2017 13:41
MMart píše:
úte říj 17, 2017 16:00
Dělali jste upgrade celého R- linku? A nebo jen Mapy?
Ne ne. Pouze načtení nových map a inteligentní navigace (vyhýbání se dopravním zácpám).
Mám asi poslední verzi R-linku. Taky mi to píše, že není žádná nová.
Tak to máte asi tu ideální kombinaci. Chytré mapy mám, fungují dobře, ale bohužel se upgradoval celý systém a je problém parování s telefonem. To se dá obejít tím, že když nastartuji a začne se R link párovat tak vytočím na telefonu nějaké číslo tím se to propojí. Jinak bohužel ne. minulý týden mi volali s Renoltu, že to vyřeší, ale zatím nic.

Uživatelský avatar
Petr Váňa
Člen RCČR
Příspěvky: 56
Registrován: pon led 05, 2004 12:49
Bydliště: Praha

Re: R - Link 2

Příspěvek od Petr Váňa » pon bře 19, 2018 13:03

Tak konečně jsou nové mapy, už jsme poskočili na 2017/06. Upgrade povolit v rlink store a pak klasicky přes usb flash.
Renault Talisman DCI160
Ex. Renault 25 V6, Renault 25 V6 FL, Renault Clio 1.9D, Renault Safrane 3.0 V6 RXE, Renault Megane III Grandtour

Viktor99
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 18, 2018 08:20

Re: R - Link 2

Příspěvek od Viktor99 » pát kvě 18, 2018 09:24

aj v Espace už mám mapy 2017/6, upgrade doma pomocou USB a toolbox...

skyver
Junior member
Příspěvky: 154
Registrován: pát črc 21, 2017 22:25

Re: R - Link 2

Příspěvek od skyver » sob bře 09, 2019 09:55

Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Renault Megane Grandtour IV 1.5 dci EDC

eXEden
Starting member
Příspěvky: 44
Registrován: úte lis 01, 2005 16:55
Bydliště: Praha

Re: R - Link 2

Příspěvek od eXEden » úte bře 19, 2019 13:21

skyver píše:
sob bře 09, 2019 09:55
Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Dnes mi ho budou delat, tak jsem zvedavej ...
Renault Talisman Grandtour Initiale Paris

eXEden
Starting member
Příspěvky: 44
Registrován: úte lis 01, 2005 16:55
Bydliště: Praha

Re: R - Link 2

Příspěvek od eXEden » úte bře 26, 2019 08:09

eXEden píše:
úte bře 19, 2019 13:21
skyver píše:
sob bře 09, 2019 09:55
Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Dnes mi ho budou delat, tak jsem zvedavej ...
Update proveden - celkove je system mnohem sviznejsi a reaguje okamzite. Konecne prestalo otravne odpojovani a pripojovani iPhone. Zlepsila se funkcnost topeni - driv mi prislo, ze topeni reagovalo divne a ne vzdy topilo tak, jak melo. Drivejsi nahodne restarty za jizdy jsou take pryc. Bonusem je funkcni Android Auto nyni, Apple CarPlay neni na mem Talismanu mozne kvuli HW
Renault Talisman Grandtour Initiale Paris

skyver
Junior member
Příspěvky: 154
Registrován: pát črc 21, 2017 22:25

Re: R - Link 2

Příspěvek od skyver » stř bře 27, 2019 22:50

eXEden píše:
úte bře 26, 2019 08:09
eXEden píše:
úte bře 19, 2019 13:21
skyver píše:
sob bře 09, 2019 09:55
Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Dnes mi ho budou delat, tak jsem zvedavej ...
Update proveden - celkove je system mnohem sviznejsi a reaguje okamzite. Konecne prestalo otravne odpojovani a pripojovani iPhone. Zlepsila se funkcnost topeni - driv mi prislo, ze topeni reagovalo divne a ne vzdy topilo tak, jak melo. Drivejsi nahodne restarty za jizdy jsou take pryc. Bonusem je funkcni Android Auto nyni, Apple CarPlay neni na mem Talismanu mozne kvuli HW
To Android Auto sis aktivoval sam pres developer mod?
Renault Megane Grandtour IV 1.5 dci EDC

eXEden
Starting member
Příspěvky: 44
Registrován: úte lis 01, 2005 16:55
Bydliště: Praha

Re: R - Link 2

Příspěvek od eXEden » pát bře 29, 2019 08:06

skyver píše:
stř bře 27, 2019 22:50
eXEden píše:
úte bře 26, 2019 08:09
eXEden píše:
úte bře 19, 2019 13:21
skyver píše:
sob bře 09, 2019 09:55
Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Dnes mi ho budou delat, tak jsem zvedavej ...
Update proveden - celkove je system mnohem sviznejsi a reaguje okamzite. Konecne prestalo otravne odpojovani a pripojovani iPhone. Zlepsila se funkcnost topeni - driv mi prislo, ze topeni reagovalo divne a ne vzdy topilo tak, jak melo. Drivejsi nahodne restarty za jizdy jsou take pryc. Bonusem je funkcni Android Auto nyni, Apple CarPlay neni na mem Talismanu mozne kvuli HW
To Android Auto sis aktivoval sam pres developer mod?
Z nejakyho duvodu se mi to pres developer mod ztracelo po kazdem vypnuti motoru, takze jsem to udelal pres ddt4all a je to trvale ted
Renault Talisman Grandtour Initiale Paris

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » ned dub 14, 2019 15:06

eXEden píše:
pát bře 29, 2019 08:06
skyver píše:
stř bře 27, 2019 22:50
eXEden píše:
úte bře 26, 2019 08:09
eXEden píše:
úte bře 19, 2019 13:21
skyver píše:
sob bře 09, 2019 09:55
Aktualizace R-Linku2 fw 2.2 na fw 7.0 je opravena a oficiálně dostupná v autorizovaných servisech!

Jde o složitý zásah, při kterém je nutné dodržovat přísná bezpečnostní pravidla, proto si tuto aktualizaci doma nenahrajete. Musíte se objednat do autorizovaného servisu a žádat si upgrade R-Linku2 na firmware 7.0. Kdyby přijímací technik nevěděl, žádejte si postup dle řešení Actis 49605.

Tento update je zatím jen pro R-Linky2 s firmwarem 2.2.xxx, pro verze 3.3.xxx tato změna není dostupná.
Zdroj: https://www.facebook.com/RNewsCZ/photos ... 360711206/

Po úpravě:
  • malý 7" R-Link 2 bude mít SW ve verzi 7.0.24.161
  • velký 8.7" R-Link 2 SW ve verzi 7.0.24.166
Dnes mi ho budou delat, tak jsem zvedavej ...
Update proveden - celkove je system mnohem sviznejsi a reaguje okamzite. Konecne prestalo otravne odpojovani a pripojovani iPhone. Zlepsila se funkcnost topeni - driv mi prislo, ze topeni reagovalo divne a ne vzdy topilo tak, jak melo. Drivejsi nahodne restarty za jizdy jsou take pryc. Bonusem je funkcni Android Auto nyni, Apple CarPlay neni na mem Talismanu mozne kvuli HW
To Android Auto sis aktivoval sam pres developer mod?
Z nejakyho duvodu se mi to pres developer mod ztracelo po kazdem vypnuti motoru, takze jsem to udelal pres ddt4all a je to trvale ted
Chápu to dobře, že je možno R-Link 2 spojit s Android systémem . např. navigace - zobrazení obrazovky mobilu na displeji vozu? Děkuji za odpověď.
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

kadliiik
Junior member
Příspěvky: 246
Registrován: úte črc 03, 2018 10:29

Re: R - Link 2

Příspěvek od kadliiik » ned dub 14, 2019 22:44

Zrcadlit obrazovku mobilu na R-link 2 nejde. Android auto ale zprovoznit jde i na hardwarově starší verzi R-link 2. Takže si lze spustit na displayi R-linku aplikace, které to umožňují, právě třeba i navigace, Google,či Waze.
Kadjar 1.2 TCe LIMITED, 6/2018, Modrá Cosmos

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » úte dub 16, 2019 00:35

kadliiik píše:
ned dub 14, 2019 22:44
Zrcadlit obrazovku mobilu na R-link 2 nejde. Android auto ale zprovoznit jde i na hardwarově starší verzi R-link 2. Takže si lze spustit na displayi R-linku aplikace, které to umožňují, právě třeba i navigace, Google,či Waze.
Můžete mi prosím poradit postup, jakým lze spustit např. google maps navigace na R-linku? Děkuji. RZ
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

kadliiik
Junior member
Příspěvky: 246
Registrován: úte črc 03, 2018 10:29

Re: R - Link 2

Příspěvek od kadliiik » úte dub 16, 2019 10:09

Na mobil, je potřeba nainstalovat aplikaci Android Auto. V Česku není aplikace dostupná, takže je potřeba použít na mobilu VPN, aby se tvářil, že je třeba v americe, pak se aplikace objeví v Google Play, případně si aplikaci přímo stáhnout na internetech a naistalovat do mobilu: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ (jen je potřeba stáhnout správnou variantu podle procesoru). Pak už jen stačí zapojit mobil v autě na kabel (a i přitom mít myslím spuštěný a spárovaný bluetooth) a spustit aplikaci na mobilu, pokud už neběží na pozadí a sama si připojení nedetekuje. Stejně tak si spojení nadetekuje R-link a buď přímo spustí obrazovku android auto nebo se dole v liště krom menu a zpět objeví i možnost spustit android auto. Dál už to člověk vidí na obrazovce, jestli si chce spustit google navigaci, messenger, či jakoukoliv jinou aplikaci, která podporuje android auto. Čili je to celé velmi intuitivní, jediná malá komplikace je ta instalace do mobilu, která není v čr přímo podporovaná.
Kadjar 1.2 TCe LIMITED, 6/2018, Modrá Cosmos

Uživatelský avatar
Petr Váňa
Člen RCČR
Příspěvky: 56
Registrován: pon led 05, 2004 12:49
Bydliště: Praha

Re: R - Link 2

Příspěvek od Petr Váňa » úte dub 16, 2019 10:19

Takhle úplně to ale není, firmware Rlink2 2.x tu volbu v menu vůbec nemají a nedá se ani povolit přes neofiko diagnostiku. Firmware 3.x a 7.x ji mají, ale ne všechny vozidla jí mají povolenou, tj. opět jsou lidi co tam tu ikonku na rlink2 nenajdou. Nicméně jde to povolit přes diagnostiku neoficiálně. Upgrade z verze 2.x na 3.x jde pouze neoficiálně a bez podpory a se ztrátou záruky. Upgrade z 2.x na 7.x jde v autorizovaném servisu, např. pokud byly se starým FW nějaké problémy, tak to jako záruční opravu provedou, odkaz na vnitřní číslo řešení db Renaultu už tu výše uveden je. No a pak vás čeká ten problém s appkou do smatrphone.
Renault Talisman DCI160
Ex. Renault 25 V6, Renault 25 V6 FL, Renault Clio 1.9D, Renault Safrane 3.0 V6 RXE, Renault Megane III Grandtour

judas2
Starting member
Příspěvky: 10
Registrován: pon zář 18, 2017 10:11

Re: R - Link 2

Příspěvek od judas2 » stř dub 17, 2019 16:45

Po upgrade z 2.2 na 7.0.24.166 už tam je ikona smartfonu , ale je zatmavená , aj po sparovani cez bluetooth a pripojeni mobilu cez usb kabel sa android auto nezobrazi , aj ked v mobile beži ( espace V ) , tak neviem či sa to musi ešte nejako povoliť v developerskom menu . Spustit dev.menu cez tie postupy čo su na youtube sa nepodarilo :-(

kadliiik
Junior member
Příspěvky: 246
Registrován: úte črc 03, 2018 10:29

Re: R - Link 2

Příspěvek od kadliiik » čtv dub 18, 2019 12:27

Tak to bude chtít použít ddt4all viz příspěvek od exedena výše.

btw taky by mě zajímalo jak je to s tím developerským menu, taky se mi do něj v Kadjaru nedaří dostat, byť jedu přesně podle youtube návodu
Kadjar 1.2 TCe LIMITED, 6/2018, Modrá Cosmos

Ruda ST 1300
Starting member
Příspěvky: 62
Registrován: pon úno 23, 2009 15:48
Bydliště: Brno

Re: R - Link 2

Příspěvek od Ruda ST 1300 » čtv dub 18, 2019 23:58

Pánové, děkuji za informace. Zjistím jaký FW mám nainstalovaný apokusím se to nějak zprovoznit
Renault Talisman Grand tour TCe 150 Intens 10/2016, Renault Laguna Grand tour III 2.0 dci 150 k black edition 6/2012, předchozí vůz Megane III HB 1.6 110k Dynamique 4/2008

judas2
Starting member
Příspěvky: 10
Registrován: pon zář 18, 2017 10:11

Re: R - Link 2

Příspěvek od judas2 » sob kvě 04, 2019 13:12

judas2 píše:
stř dub 17, 2019 16:45
Po upgrade z 2.2 na 7.0.24.166 už tam je ikona smartfonu , ale je zatmavená , aj po sparovani cez bluetooth a pripojeni mobilu cez usb kabel sa android auto nezobrazi , aj ked v mobile beži ( espace V ) , tak neviem či sa to musi ešte nejako povoliť v developerskom menu . Spustit dev.menu cez tie postupy čo su na youtube sa nepodarilo :-(
Takže dnes som rozbehal Android Auto , cez developersky mod sa aktivuje

Obrázek

mapu som zamazal , je tam moja presna poloha - paranoja - renault ťa sleduje :D

Odpovědět

Zpět na „Talisman“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host