[/img][/img]
skyver píše: ↑stř dub 29, 2020 23:02
kamil208 píše: ↑stř dub 29, 2020 00:32
Mimochodem, psal jsem dotaz na Renault CZ, jestli se vztahuje petileta zaruka i na stabilizacni tycky. Odpoved jako vzdy salamounska : Posouzeni zarucni a nezarucni opravy je v kompetenci autorizovanych servisu.
Ta opodved mi prijde teda dost divna.
Presne tak, jako celej Renault... Taky jsem jim hned odepsal, jestli je normalni ze delku zaruky na konkretni zavadu/dil je v kompetenci autoriz. servisu. Prece musi mit pevne dano na co se vztahuje 2leta a na co 5 leta zaruka. Dnes mi potvrdili dva majitele M4, ze na tuto zavadu se vztahuje 2 leta zaruka. Oba z vlastni zkusenosti (jsou po vymene tycek)
EDIT: dostal jsem dalsi odpoved z RCZ, tady je:
... děkujeme, za zpětnou vazbu na naši emailovou zprávu.
U uznání záruky záleží na okolnostech, které může posoudit pouze autorizovaný servis. (vždy musí vozidlo být prohlédnuto) Takto na dálku nelze určit zda se bude jednat o opravu záruční či nezáruční bez prohlídky vozu.
Záruka se nevztahuje na díly podléhající běžnému opotřebení. Více informací naleznete v záručních podmínkách, které jste obdržel od prodejce. Doporučujeme nahlédnout do záručních podmínek, které jste při koupi vozu obdržel.