Nejde mi naštartovať- hlási mi chybu brzd
Nejde mi naštartovať- hlási mi chybu brzd
Dobrý deň, dnes som si sadol do svojho Kadjara stlačil štart a len sa rozsvietili kontrolky všetky a potom všetko zhaslo a následne nabehla po poľsky hláška chyba brzdového systému. Zrazu tam mam polstinu co som za 6 rokov co mam auto nikdy nevidel. Z motora ide len zvláštny cvakajuci zvuk. Volant vyzerá byt zaseknuty. Idem zajtra do servisu sa opýtať čo s tým. Ďakujem ak by niekto mal skúsenosť co s tým.
Re: Nejde mi naštartovať- hlási mi chybu brzd
Neni nahodou vybita baterie?
ex Renault Thalia Authentique 1,2 16V LPG
Najeto 317 000km, totálka při nehodě
.
Nyní Renault Thalia 2012, Dacia Duster Prestige TCe100 LPG 2022
Najeto 317 000km, totálka při nehodě

Nyní Renault Thalia 2012, Dacia Duster Prestige TCe100 LPG 2022
- berka79
- Advanced member
Nejprve bych zkontroloval akumulátor- dobít, ale ani to nemusí pomoci pokud bude k.o, nebo zkusit připojit druhé auto přes startovací kabely. Zároveň bych hledal zda auto nenavštívila pod kapotou kuna.
Subaru Outback 2.5 Executive
Megane IV Grandtour GT 1.6 TCe 205 - prodáno
Clio V Intens TCe 100 LPG Valencia
BMW 316ti compact M packet
Megane IV Grandtour GT 1.6 TCe 205 - prodáno
Clio V Intens TCe 100 LPG Valencia
BMW 316ti compact M packet
Asi tri týždne mi vyskakuje a zase zhasína chyba brzdového systému, aj viackrát počas jazdy. Voz normálne štartuje aj brzdí. Menil som kolesá a v pneuservise tvrdia, že je vadný senzor brzdovej kvapaliny. Treba vraj objednať originál, budem to riešiť cez Renault servis.
Po pneuservise začal voz komunikovať po poľsky a stratila sa história navigácie aj s obľúbenými bodmi. Zrejme po odpojení batérie. Baterku mám novú, ak máš ešte pôvodnú, hľadal by som príčinu tam.
Po pneuservise začal voz komunikovať po poľsky a stratila sa história navigácie aj s obľúbenými bodmi. Zrejme po odpojení batérie. Baterku mám novú, ak máš ešte pôvodnú, hľadal by som príčinu tam.
Kadjar 1.6 dCi 4x4 12/2017
Bola to vybita batéria. V servise nová baterka plus reštart software kvôli tej poľštine.