Obsah fóra Renault Club ČR / SR Renault Club ČR / SR
diskuzní fórum RCČR a RCSR

Stránky Renaultclubu  RSS AlbumAlbum  FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Navigace CARMINAT (barevná)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Renault Club ČR / SR -> Navigace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
medved123456789
Starting member

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 6:39 pm    Předmět: Re: Jazyk cd Renault MEGAN GrandTour2006 Carminat velka bare Odpovědět s citátem

m.yzf napsal:
medved123456789 napsal:
Jazyk cd Renault MEGAN GrandTour2006 Carminat informee 2 velka barevna JE TO PRO TOHLE http://www.gps-carminat.com/fr/cni2_presentation_dispositif.php tak snad se nekomu hodi
kód:
http://czshare.com/360278/3k_H/Carminat_CD_langues_version_1.rar
Smile Mam velkeho prosika nemate nekdo mapu aspon cz do tehle nav. carminat navigation informee 2 davala se do MEGAN GrandTour od 01/2006 a na netu jsem nenesel ani tuk! Sad
Bohuzel ani jedna mapa co tu je do me nejde! http://www.gps-carminat.com/fr/gps.php

Mám tu samou navigaci a mapy od PAVUKY v tom běží jako namydlený

Tak to je divne dle meho a podle vseho co jsem hledal mimochodem i na francouzkejch forech tak by to jet nemelo (a me to taky nejede Sad ) , dokonce je to i tady psano ze informee 2 (CNI2) ma jinou adresarovou strukturu v navigaci kam se ukladaj mapy atd. na strance 16 dole,uzivatel xmannx. Vse co tu je jsem tam uz zkousel davat takze i od pavuky a to jak 2007ver. tak 2008 ver1 i ver2. a zadnej PC analfabet nejsem takze obraz smahnout umim a v datartu pro cerne cd jsem taky byl a testnul jsem snad vsechny co tam maj jak Music tak klasicke. S rychlosti vypalovani jsem taky laboroval. Proste to chce mapu pro Carminat navigation informee 2 (CNI2) Sad. A ta tu nikde neni ani jinde a pokud jo tak dejte linka do code. Very Happy A pokud to jede s tema co tu jsou tak prosim na co jste vypalovali a v cem (Alcohol, Nero) a rychlost, Jo a jeste zda jste meli nastartovano nebo ne Very Happy . Predem dekuji! Renaultu Zdar
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Menhir
Starting member

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 1:22 pm    Předmět: Navigace Carminat DVD Odpovědět s citátem

Panove , mam k dispozici nove DVD pro Laguna Grandtour r.v. 2005 facelift. Budeteli mit zajem volejte 775 55 00 13.
xmannx
Starting member

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsi ve špatné sekci! Toto je sekce CD. Na DVD navigaci je založeno téma DVD navigace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m.yzf
Starting member

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:46 pm    Předmět: Re: Jazyk cd Renault MEGAN GrandTour2006 Carminat velka bare Odpovědět s citátem

možná to bude v použitých CD
žádné černé ani neznám

mě to běží na Verbatim AZO CD-R (stříbrné)
medved123456789
Starting member

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:50 pm    Předmět: CD Carminat Navigation Informée 2 (CNI 2) Mapy Odpovědět s citátem

Tak jsem to sehnal, kdo potrebuje CD mapy pro Carminat Navigation Informée 2 (CNI 2). Ja to dal do MEGAN GrandTour 03/2006 a jede v poho! Smile
Tak prosim!!! Jsou to mapy Eastern Europe v28.2008-02-25.
kód:
http://www.hellshare.com/182274/RENAULT-LPN.4.0.06.CD-19629.Eastern.Europe.v28.2008-02-25.rar/
Ale reknu vam tohle sehnat nebyla zadna prdel natoz pak od bulharu to stahnout Cool
Jeste opet info o ver. navigaci, ja to teda hledal podle tohohle. Nejake vyrazy jako velka barevna jsou trosku zavadejici. Laughing http://www.gps-carminat.com/fr/gps.php
Malej pridavek asi servisni manual Carminat :
kód:
http://www.hellshare.com/182325/carminat.pdf/
snad se hodi je tam i zapojeni pinu na navigaci Smile
jast
Starting member

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 5:13 pm    Předmět: Carminat CNI2 Odpovědět s citátem

Nazdar Carminataci2

Na nize uvedene strance Navteq jsem nasel k prodeji mapy Carminat 2,
v nabídce je sada 9 CD cplt. Evropy za 149 Ł . Mel by nekdo zajem o spolucast na zakoupeni ?.

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/GBP/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=JDMKCggRHvIAAAEOiM5tNDzd&ShowAllProducts=YES
xmannx
Starting member

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jast napsal:
Nazdar Carminataci2

Na nize uvedene strance Navteq jsem nasel k prodeji mapy Carminat 2,
v nabídce je sada 9 CD cplt. Evropy za 149 Ł . Mel by nekdo zajem o spolucast na zakoupeni ?.

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/GBP/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=JDMKCggRHvIAAAEOiM5tNDzd&ShowAllProducts=YES

Pozor na to!!!!!!!!!! To není Carminat Navigation Informé 2 !!!!! Je to Carminat Navigation Informé 1. Sami tam píšou že u scénica je to do 8/2006 a CNI2 se u něj dávala od 9/2006. CNI2 se pomalu nedá sehnat nikde v shopech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
VanJ
Advanced member

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem z akeho zdroja su mapy, na ktore su tu uvedene linky (viete niekto?), ale VDODayton system, ktory je vlastne Carminat umoznuje pouzivat mapy od Navtequ aj od TeleAtlasu. TeleAtlas ma v sucasnosti lepsie pokrytu vychodnu europu, teda aspon co sa tyka SK a CZ. Pre SK ma dokonca 45% popisnych cisel !
TeleAtlas ponuka tuto mapu vo svojom shope:

http://navigation.teleatlas.com/de/shop/vdo-dayton-regular/eastern-europe-2008-2009-hauptstrasen-europas-vdo-dayton-pr6513.html

Takze ak by som siel do spolocnej kupy nejakej mapy tak najskor do tejto...
Smx
Advanced member

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od podzimu minulého roku se pokrytí obou výrobců map srovnalo, dokonce se hovoří o tom, že Navteq tentokrát TeleAtlas předběhl a to i co se ČR a SR týká..
VanJ
Advanced member

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm.. je pravda, ze ziadne objektivne porovnanie som nevidel, ale uz len co sa tyka popisnych cisel, je na tom mapa Navtequ co mam teraz dost zle. A to je ta, co je tu na fore. Tiez v nej chyba jedna cesta 1. triedy pri Ziline stara aspon rok.
Laco19
Grafoman

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VanJ napsal:
hmm.. je pravda, ze ziadne objektivne porovnanie som nevidel, ale uz len co sa tyka popisnych cisel, je na tom mapa Navtequ co mam teraz dost zle. A to je ta, co je tu na fore. Tiez v nej chyba jedna cesta 1. triedy pri Ziline stara aspon rok.

Chcel som pouzit navi pred tyzdnom na nejaku ulicu v Ruzomberku, dokonca v mape bolo aj popisne cislo. Ze mi navi celu cestu z KE vykrikovala "obrat sa" by som este prezil, myslel som si ze sa aspon v pri cieli spamata. Bol to omyl ked to neznavigujem ja, bludim este doteraz.
Urobil som na SK zatial 5-10 pokusov ale asi je jednoduchsie otvorit okno a spytat sa na cestu Wink .
Šamša
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš v nabídce zrušit přednost silnic vyšších tříd. tj. symbol dálnice musíš mít přeškrtnutý, jinak tě to bude honit nesmyslně.
Laco19
Grafoman

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Šamša napsal:
Musíš v nabídce zrušit přednost silnic vyšších tříd. tj. symbol dálnice musíš mít přeškrtnutý, jinak tě to bude honit nesmyslně.

Skusim to, nepouzivam navi casto (co potrebujem tam vacsinou nie je Wink ).
VanJ
Advanced member

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to s tym obracanim sa spat robilo aj mne. Isiel som normalne po vyznacenej ceste na mape, a stale to ukazovalo aby som sa otocil Smile
maran
Starting member

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 2:21 pm    Předmět: Navi carminat Odpovědět s citátem

Mám Lagi z r.1999,navi carminat,mapu ČR jsem sehnal pro rok 2005 a ta běhá bez problémů,pak jsem sehnal od stejného dodavatele mapu 2007 a ta se mi nepovedla rozhýbat,stále mechanika CD šrotí,ale nenačte ho.Nevíte někdo,kde je problém???Popři jak sehnat a za kolik nějakou aktuální verzi,která bude na mém zařízení chodit.Mám carminat který je tady na těch stránkách označené jako nostalgie.http://www.gps-carminat.com/fr/cni1_presentation_nostalgie.php
supi
Starting member

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VanJ napsal:
Neviem z akeho zdroja su mapy, na ktore su tu uvedene linky (viete niekto?), ale VDODayton system, ktory je vlastne Carminat umoznuje pouzivat mapy od Navtequ aj od TeleAtlasu. TeleAtlas ma v sucasnosti lepsie pokrytu vychodnu europu, teda aspon co sa tyka SK a CZ. Pre SK ma dokonca 45% popisnych cisel !
TeleAtlas ponuka tuto mapu vo svojom shope:

http://navigation.teleatlas.com/de/shop/vdo-dayton-regular/eastern-europe-2008-2009-hauptstrasen-europas-vdo-dayton-pr6513.html

Takze ak by som siel do spolocnej kupy nejakej mapy tak najskor do tejto...
Laughing Som ochotný investovať. Napíš podmienky.
ttom
Starting member

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 9:30 pm    Předmět: Carminat CNI 2 Odpovědět s citátem

Ahoj vospolok, chcem sa spýtať či tu niekto nemá mapy pre východnú európu do navigácie Carminat Navigation Informee 2, alebo mi nevie poradiť kde by som to mohol zohnať, samozrejme vrátane slovenska, nakoľko mám originálne CD ale len Francúzka... Sad mám farebnú navi ale CNI 2 a už som vyskúšal všetko možné, ale nič mi nefunguje.
Prosím, poraďte, kde sa to dá za normálnu cenu zohnať.
Ďakujem
VanJ
Advanced member

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supi napsal:

Keby sa nazbieralo aspon 10 ludi, tak to mozem objednat z TeleAtlas stranky. Odhadujem, ze s postovnym to vyjde na cca 100EUR, cize 10EUR na jedneho.
ttom
Starting member

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale na ten jstránke ponúkajú len do Informee I nie ?
Ja zháňam dvojku, ktorá sa montovala od roku 2006
VanJ
Advanced member

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttom napsal:
Ale na ten jstránke ponúkajú len do Informee I nie ?
Ja zháňam dvojku, ktorá sa montovala od roku 2006

No ved ani ta odpoved nebola pre teba Very Happy
medved123456789
Starting member

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matlaci informee 2 je o par prispevku vejs aspon trosku ctete! Rolling Eyes
supi
Starting member

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VanJ napsal:
supi napsal:

Keby sa nazbieralo aspon 10 ludi, tak to mozem objednat z TeleAtlas stranky. Odhadujem, ze s postovnym to vyjde na cca 100EUR, cize 10EUR na jedneho.
Mam pocit že až sa nazbiera 10ludí tak už bude nová verzia 2009. Buď teraz alebo nikdy.?
kohnout
Starting member

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 12:02 pm    Předmět: Jak vyndat cd - rom Odpovědět s citátem

Nevíte prosím někdo jak vyndat cd-romku ve které uvízlo CD tak abych nepotrhal kabeláž či nepoškodil GPS modul? JE to pro Scénic II, kde je to pod sedačkou spolujezdce... Je možné CD rom vytáhnout a pak kabely odpojit? Nebo se musí nejdřív odpojit a pak vytáhnout?

A jak s přístupem? Sundat sedačky nebo fígl s koberečkem?

Díky za rady...
KubaS
Starting member

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VanJ napsal:
supi napsal:

Předpokládám že do Vel Satise r.v.02 to půjde taky Rolling Eyes Já bych se přidal.
rupin
Starting member

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2008 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se to uskuteční, tak do toho jdu taky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Renault Club ČR / SR -> Navigace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 35, 36, 37  Další
Strana 21 z 37

Přejdi na: