|
Renault Club ČR / SR diskuzní fórum RCČR a RCSR
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirke Senior member

Založen: 21. 12. 2005 Příspěvky: 1016 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Wasi napsal: | | Je jedno na ktory part kliknes po dvojkliku sa ti otvori winrar. V lavo hore tacitko (Extrakt) alebo (Rozbalit do) podla verzie Eng./Sk.Po stlaceni tlacitka ti hodi tabulku kde to chces rozbalit, urcis miesto stlacis ok(rozbali ti vsetky party za radom).Toto je zbalene 2x. takze po rozbaleni prveho zopakujes ten isty postup na tom co si prave rozbalil..potom uz vzniknu konecne subory na napalenie. |
Ano ano, opakovani je matka moudrosti se rika, nemam toto prislovi rad, ale funguje
Mam to vypaleny jako obraz disku a tak az se dostanu do auta tak to vyzkusam
Dik _________________ * NEW: Laguna II GrandTour 1.9dCi '07 *
ex Renaulty: 2xClio, 2xR19, 4xLaguna I. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karyonak Starting member
|
Zaslal: čt březen 13, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
Podrobnější mapu Chorvastka do šipkový Carminat někdo náhodou nemáte? Mám jen Chorvatsko s hlavníma trasama. Scháním nějakou podrobnější 2008 nejlépe. Poraďte. díky. _________________ Renault Grand Modus 2008, 1.5 dci... no prostě mazel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavuky Starting member
|
Zaslal: čt březen 13, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
Chorvatsko je v ,,Dayton - Eastern Europe,, na předchozí straně.
Dost podrobný. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirke Senior member

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
Takez konstatuju ze mapy 07/08 ze strany 9. od Šamši nejdou do Laguny I., proces extrakce a vypaleni probehl podle navodu a NAVi proste nevi ze tam je CD. Kdyz tam strcim origo CD z Francie, tak je to OK, akoat ze samozrejme nejsem na digitalizovanym uzemi.
Cas na stahovani map od pavukyho ted bohuzel nemam, pac nemam rapidshare zaplacenej, takze to bdue nasledovat nekdy v dohlednu, ale jsem z toho teda fakt nadsenej
Kdyby nekdo mel zajem naklonovat naky CD a za cenu postovnyho + mensi vsimny poslat, tak me prosim kontaktujte.
Diky _________________ * NEW: Laguna II GrandTour 1.9dCi '07 *
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Šamša Moderátor
Založen: 10. 07. 2004 Příspěvky: 4758 Bydliště: Vysokomýtsko - Choceňsko
|
Zaslal: čt březen 13, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Jirke napsal: | Takez konstatuju ze mapy 07/08 ze strany 9. od Šamši nejdou do Laguny I., proces extrakce a vypaleni probehl podle navodu a NAVi proste nevi ze tam je CD. Kdyz tam strcim origo CD z Francie, tak je to OK, akoat ze samozrejme nejsem na digitalizovanym uzemi.
Cas na stahovani map od pavukyho ted bohuzel nemam, pac nemam rapidshare zaplacenej, takze to bdue nasledovat nekdy v dohlednu, ale jsem z toho teda fakt nadsenej
Kdyby nekdo mel zajem naklonovat naky CD a za cenu postovnyho + mensi vsimny poslat, tak me prosim kontaktujte.
Diky |
To CD s Chovatskem je jen do navi VDO, tj. Laguna II., Velsatis, Espace IV. a Avantime. Megane, Espace III. a Laguna I. maji navi Philips Carin. Ne všechny verze chodí na všech. _________________ Š110LS r.72 50kW->Laguna 2.2D r.94 61kW->Laguna II. 2001 1.9dCi Carminat 79kW@100kW(bmwpower)@8.12.2009 - 110kW(bmwpower) a BMW 635csiA r.87 155kW
-> -> -> -> -> -> + + + 
Naposledy upravil Šamša dne po březen 17, 2008 11:58 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirke Senior member

|
Zaslal: pá březen 14, 2008 12:22 am Předmět: |
|
|
| Šamša napsal: | | Jirke napsal: | Takez konstatuju ze mapy 07/08 ze strany 9. od Šamši nejdou do Laguny I., proces extrakce a vypaleni probehl podle navodu a NAVi proste nevi ze tam je CD. Kdyz tam strcim origo CD z Francie, tak je to OK, akoat ze samozrejme nejsem na digitalizovanym uzemi.
Diky |
To CD s Chovatskem je jen do navi VDO, tj. Laguna II., Velsatis, Espace IV. a Avantime. Megane, Espace III. a Laguna I. maji navi Philips Carin. Ne všechny verze chodí na všech. |
No aspon tak, ja sem si to myslel..
Dik za upresneni. _________________ * NEW: Laguna II GrandTour 1.9dCi '07 *
|
| Návrat nahoru |
|
 |
samson Junior member
|
Zaslal: so březen 15, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
to pavuky
velka vdaka za mapy, funguje mi to na Carminat Laguna II 2004 farebna navigacia, slovensko tam je asi 90% super, dik  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuba73 Starting member
|
Zaslal: po březen 17, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Šamša napsal: | | Jirke napsal: | Takez konstatuju ze mapy 07/08 ze strany 9. od Šamši nejdou do Laguny I., proces extrakce a vypaleni probehl podle navodu a NAVi proste nevi ze tam je CD. Kdyz tam strcim origo CD z Francie, tak je to OK, akoat ze samozrejme nejsem na digitalizovanym uzemi.
Diky |
To CD s Chovatskem je jen do navi VDO, tj. Laguna II., Velsatis, Espace IV. a Avantime. Megane, Espace III. a Laguna I. maji navi Philips Carin. Ne všechny verze chodí na všech. |
Ahoj všici. Mám v tom guláš, když mám ve svém autě Renault I facelift, barevnou vestavěnou obrazovku navigace carminat, tak mám navi VDO nebo Philips Carin. Do teď jsem si myslel, že když mám obrazovku, tak mám VDO i z toho důvodu, že odkazy které se tu objevují na stažení map, jsou všechny označeny VDO a ještě jsem se chtěl zeptat, podle čeho poznám odkaz do navi Philips Carin. Moc díky za pomoc a radu. _________________ Renault Laguna Combi 1,9 DCi 2000 K56WR5 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavuky Starting member
|
Zaslal: po březen 17, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
| o stránku dřív je seznam navigací ke kterejm to patří.tedy ve kterých to funguje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirke Senior member

|
Zaslal: po březen 17, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Kuba73 napsal: | | Šamša napsal: | | Jirke napsal: | Takez konstatuju ze mapy 07/08 ze strany 9. od Šamši nejdou do Laguny I., proces extrakce a vypaleni probehl podle navodu a NAVi proste nevi ze tam je CD. Kdyz tam strcim origo CD z Francie, tak je to OK, akoat ze samozrejme nejsem na digitalizovanym uzemi.
Diky |
Ahoj všici. Mám v tom guláš, když mám ve svém autě Renault I facelift, barevnou vestavěnou obrazovku navigace carminat, tak mám navi VDO nebo Philips Carin. Do teď jsem si myslel, že když mám obrazovku, tak mám VDO i z toho důvodu, že odkazy které se tu objevují na stažení map, jsou všechny označeny VDO a ještě jsem se chtěl zeptat, podle čeho poznám odkaz do navi Philips Carin. Moc díky za pomoc a radu. |
Zdravim te, mame stejny modely navigace oba dva, je to ten Philips. Kdyz se podivas na CD mechaniku dole u spolujezdce, je to tam napsany.
Ja ted dostal CZ mapy od jednoho znameho a stejne mi navi nefunguje...jako zadavani cile, mapa, vsechno jde, ale nenaviguje a kdyz se mrknu na mapu, tak sem uplne nekde jinde nez ve skutecnosti. Potrebuju vyzkouset dalsi mapy, ale kdyz tomu clovek nerozumi, tak i pres veskerou snahu mistnich expertu to proste nejde. Abys vypalil presne to co mas atd atd. Vzteknul bych se. _________________ * NEW: Laguna II GrandTour 1.9dCi '07 *
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuba73 Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
Zdravim te, mame stejny modely navigace oba dva, je to ten Philips. Kdyz se podivas na CD mechaniku dole u spolujezdce, je to tam napsany.
Ja ted dostal CZ mapy od jednoho znameho a stejne mi navi nefunguje...jako zadavani cile, mapa, vsechno jde, ale nenaviguje a kdyz se mrknu na mapu, tak sem uplne nekde jinde nez ve skutecnosti. Potrebuju vyzkouset dalsi mapy, ale kdyz tomu clovek nerozumi, tak i pres veskerou snahu mistnich expertu to proste nejde. Abys vypalil presne to co mas atd atd. Vzteknul bych se.[/quote]
Ahoj, dík za odpověď, jsem úplně , máš pravdu je to Philips, mám dvě CD, které mi fungují, jedno jsem myslím stáhnul tady z toho fóra, je to CD ( PL, CZ, HU, SK - 06 ), potom je to západní evropa, ale taky starší a pak mám mapu opět tady z fóra East Europe 07, ale to mi navi načte, ukáže i hlavní trasy, ale jak jsem již říkal výše nejde mi naladit cíl, to zkusím ještě přepálit, ale jesli by si ty dvě co mi fungují chtěl nějakým způsobem poslat, tak není problém. Zatím ahoj. _________________ Renault Laguna Combi 1,9 DCi 2000 K56WR5 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Puxo Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 10:52 am Předmět: Re: Navigace VDO DAYTON NAVTEQ Mapy 2008 -1 |
|
|
| pavuky napsal: | Navigace VDO DAYTON NAVTEQ Mapy 2008 -1
určeno pro
VDO Dayton Systems (MS 3xxx, MS 4xxx, MS 5xxx, MS 6xxx) (ne pro C-IQ devices)
PHILIPS CARiN Systems (CARiN 420, CARiN 440, CARiN 510, CARiN 520, CARiN 522),
BMW a Mini (3er, 5er, 7er, Xer, Mini),(mimo E60 - E64 and E90)
Citroen C5 (s velkou barevnou obrazovkou - 2003/06)
Peugeot (607 s VDO systems - velká barevná obrazovka),(ne pro systém RT3 - od 2004)
Land Rover (Range Rover, Discovery, Freelander)
Ford (Lincoln)
Opel / Vauxhall (until 2000/06 - Astra, Corsa, Omega, Vectra, Zafira)(s CARiN systems)
Renault - Carminat Navigations systems - s velkou barevnou obrazovkou (mimo Carminat 8000 a Becker - nevyzkoušeno!)
Rover 75
MG ZT
Volkswagen (Phaeton)
|
Mám Grand Scénic r.v.2005 s velkou farebnou obrazovkou a funguje to geniálne! Pokrytie Slovenska je tam 99%! Je to fakt nádhera, díky moc!
Keď náhodou vyjde nejaké novšie vydanie týchto máp tak budem vďačný, lebo mi tam chýbajú niektoré kruháče v mestách, ktoré boli dorobené minulý rok, ale ako hovorím ináč je to bez chyby. _________________ Renault Grand Scénic, 2005, 1.9dCi 96kW, Carminat NAVI, Panorama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janchi Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 3:25 pm Předmět: soft |
|
|
Viem ze tato tema je o mapach ale nejaky novsi soft ako 6.4 by sa nenasiel?
Lebo ak ano tak povedzte. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
majo simon Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
| ja mam nav5-version 4.6.to je rok 2003 a co mas presne ty? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jast Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 6:16 pm Předmět: Carminat8000 |
|
|
Ahoj,
mám Ren ScénicII 2007 navigace Carmimat8000 (Carminat2+). Vyzkoušel jsem téměř všechny zde odkazované mapy ale žádná mi dosud nejde, na všechna CD reaguje navigace vložte CD s mapou. Přitom udělám-li v Neru kopii přes image originálního CD s mapou DEU
na libovolné CD i CDRW je vždy OK.
Na originále je však o jeden soubor CARIN.SYS a dvě složky TPD a UAD navíc.
Má někdo zkušenosti s touto navigací ?? . nebo kde je chyba??
Dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavuky Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
| ale tady se píše v závorce že na 8000 to nejde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
majo simon Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
dnes som si stiahol tie novsie mapy ktore su na predchadzajucej strane a funguje to super.
dakujem ti pavuky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavuky Starting member
|
Zaslal: út březen 18, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
| díky všem za kladné ohlasy,ještě chybí Španělsko a je to komplet |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirke Senior member

|
Zaslal: út březen 18, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| pavuky napsal: | | díky všem za kladné ohlasy,ještě chybí Španělsko a je to komplet |
No i ja s potesenim konstatuju ze Laguna I. to pojme taky (muj soukromy problem s antenou GPS, nebo co je, je uz jina vec).
Takze podekovani i z my strany! _________________ * NEW: Laguna II GrandTour 1.9dCi '07 *
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janchi Starting member
|
Zaslal: st březen 19, 2008 7:19 am Předmět: Re: Carminat8000 |
|
|
| jast napsal: | Ahoj,
mám Ren ScénicII 2007 navigace Carmimat8000 (Carminat2+). Vyzkoušel jsem téměř všechny zde odkazované mapy ale žádná mi dosud nejde, na všechna CD reaguje navigace vložte CD s mapou. Přitom udělám-li v Neru kopii přes image originálního CD s mapou DEU
na libovolné CD i CDRW je vždy OK.
Na originále je však o jeden soubor CARIN.SYS a dvě složky TPD a UAD navíc.
Má někdo zkušenosti s touto navigací ?? . nebo kde je chyba??
Dík |
Vsetci co sem pisu maju starsiu gps carminat 1 takze asi preto.Ale mozno aj
zly sposob napalovania lebo aj mne prve neslo druhe som napalil inak a facha. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuba73 Starting member
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
Díky Pavukemu a Jirkemu, už to fachá jak má, dííííííík. _________________ Renault Laguna Combi 1,9 DCi 2000 K56WR5 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
blaikie Starting member
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 1:41 pm Předmět: Laguna III |
|
|
| Ahoj, nemáte již někdo zkušenost, zda mapy od pavuky fungují i v barevné navigaci, co se dává teď do Laguny III Grandtour? Verze CD, ne DVD. Bohužel nevím, jak zjistit verzi navigace. Děkuji za info! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Smx Advanced member

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 6:44 pm Předmět: |
|
|
V Laguně III je DVD navigace a ani jedna z tady zvěřejněných verzí navi Ti tam pasovat zaručeně nebude.. _________________ Renault Laguna Grandtour GT 205k.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiko Člen RCČR
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
Mal som možnost minulý týžden ked bola ta velka buračka vyskusat navigaciu Carminat DVD verzia V27 a poviem vám,že keby bolo Slovensko tak pokryte tak by sme boli spokojný.Pred Jihlavou nas odklonili a aj ked sa snazil pár krát sa otočiť a vrátit na dialnicu vždy ked som ho ignoroval bleskove prepočítal a zobrazil druhu trasu a bez komplikácii sme sa dostali do ciela aj ked niekedy tie cesty co vybral neboli bohvie čo ale dalo sa.Takže spokojnost.
Všimol som si,že po prekročení hranice zo Slovenska sa mi na displeji namiesto nevysvieteneho napisu TMC objavil vysvietený napis : JSDI - CRo.V okolí V.Mezirici sa napis zmenil na : CRO_A_GA. To TMC mi je známe z návodu ale čo znamenaju tie ostatné napisy neviem. Prosím o radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Smx Advanced member

|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:00 am Předmět: |
|
|
Jedná se o providera TMC (čili jaké radio Ti to TMC zrovna přináší).. Pokud jich je víc - třeba v zahraničí, tak si můžeš vybrat, kterému dáš přednost.. _________________ Renault Laguna Grandtour GT 205k.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|