ZDRAVIM VAS MAM NA PREDNEJ PRAVEJ STRANE ZVONKA KED SA POZREM NA TMIC TAKY POTECENY A VSETKY SU SUCHE LEN ON JE TAKY AKOKEBY MOKRI . TREA HO UZ VYMENIT SURNE CI TO ESTE NEJAKU DOBU VYDRZI A TREBA MENIT OBYDVA CI STACI LEN TEN JEDEN. JE MOZNE ZE KED PREJDEM PO NEROVNOSTI OZVE SA MI Z TEJ STRANY TAKY RACHOTIVI ZVUK KOLI TOMU TLMICU ??? A AK VIETE KOLKO STOJA TLMICE DAJTE MI AJ CENU DAKUJEM .
CAUTE
TECIE MI ASI TLMIC
Moderátor: Moderators General
- Giggo
- Experienced member
- Kontaktovat uživatele:
Re: TECIE MI ASI TLMIC
Jo pokud je mokrej, tak to bude tekoucí tlumič. Dá se jezdit i s vytečeným, ale trpí víc náprava, pružiny ... a Ty to víc pocítíš při jízdě na nerovnostech. Ten zvuk nejspíše bude díky tomu. Jezdit se s tím nějakou dobu dá, ale nemá cenu to zbytečně protahovat. Měnit "musíš" oba dva.romaninow píše:ZDRAVIM VAS MAM NA PREDNEJ PRAVEJ STRANE ZVONKA KED SA POZREM NA TMIC TAKY POTECENY A VSETKY SU SUCHE LEN ON JE TAKY AKOKEBY MOKRI . TREA HO UZ VYMENIT SURNE CI TO ESTE NEJAKU DOBU VYDRZI A TREBA MENIT OBYDVA CI STACI LEN TEN JEDEN. JE MOZNE ZE KED PREJDEM PO NEROVNOSTI OZVE SA MI Z TEJ STRANY TAKY RACHOTIVI ZVUK KOLI TOMU TLMICU ??? A AK VIETE KOLKO STOJA TLMICE DAJTE MI AJ CENU DAKUJEM .
CAUTE
Cena tlumiče se pohybuje kolem 1500Kč za jeden.
UKRADENÁ
Renault Laguna II; 1.9dCi 88kW@106kW; 2001
Uz dva dni mi nieco bucha v naprave a dnes rano som zistil ze mi uplne vytiekol pravy predny tlmic. Vecer som zistil ze uz tecie aj lavy predny. Na tom by nic nebolo keby nevytiekli po 41000km - to by som mal menit tlmice castejsie ako vzduchovy filter, najlepsie zaroven s vymenou oleja. Tyzden po vymene brzdovych kotucov a dosticiek mam zaolejovane cele koleso aj cely bok auta.
Tlmice boli SACHS - od toho vyrobcu uz nekupim do auta ani vonavy stromcek.
Mohlo mi byt jasne ze dlho nevydrzia ked zacali hrdzaviet na zvaroch uz par mesiacov po montazi. Ked je takto "kvalitne" urobena povrchova uprava, asi podobne "kvalitne" je urobeny aj zvysok.
Tlmice boli SACHS - od toho vyrobcu uz nekupim do auta ani vonavy stromcek.
Mohlo mi byt jasne ze dlho nevydrzia ked zacali hrdzaviet na zvaroch uz par mesiacov po montazi. Ked je takto "kvalitne" urobena povrchova uprava, asi podobne "kvalitne" je urobeny aj zvysok.