Zo sklom nie je ziadny problem, pri opatrnom vytahovani sa nema ako poskodit.
Nosna doska skla je pevna a klipy su odpruzene a vydrzia minimalne 5x demontovat a 5x namontovat bez poskodenia.
Este sa mi nestalo, ze by pri vytahovani sklo prasklo, uz ina kava je sklo na Peugeot RCZ.
Demontaz skla: uvediem priklad pre lavu stranu (soferovu)
-sklo manualne sklopte smerom dovnutra, to znamena ze prava cast skla je uplne skovana vo vnutri a lava cast skla (pri smerovke ) vytrca von
-vopchajte 2 prsty medzi zrkadlo a nosnu dosku skla a potiahnite smerom von a trochu doprava
-nosna doska sa urcite odpoji od ovladacieho motorceka
- vytiahnutie robte plynulo a staci na to trochu vacsia sila (asi 70 Newtonnov

)
Montaz skla: je uplne rovnaka pre obe strany zrkadiel
-rucne sklopte ovladaci motorcek skla aby bol presne rovno, teda aby nebol vychyleny do ziadnej strany
-pozrite si ako vyzera motorcek a ako protikus (teda nosna doska skla)
-prilozte nosnu dosku k motorceku a roztiahnite vsetkych 5 prstov po celom obvode skla, tak aby prsty kopirovali priemer (kruh) toho motorceka a zase len normalnou silou tlacte az pokial nosna doska sa nezaklipuje k motorceku.
- pokial mate prsty rovnomerne rozlozene po skle a tlacite kolmo k motorceku, nosna doska zacvakne k motorceku na 1x a netreba uz nic ine robit.
K tej teplotnej sonde:

Teplotna sonda je vlastne thermo odpor (meni odpor na zaklade teploty a palubny PC vyhodnocuje vonkajsiu teplotu na zaklade odporu thermo snimaca).
Nemam ale tusenie, ci konektor pre zrkadlovu kabelaz (myslim ten protikus) do ktoreho sa zrkadlo zapaja ma osadene aj kable pre teplotny snimac napriek tomu ze vo vybave snimac nie je a uz vobec netusim ci aj ked sa vsetko pozapaja ci to nebude nejako softwarovo treba odblokovat aby to fungovalo.
Snimac je umiestneni na lavom (soferovom) zrkadle na spodnej casti.
Snimac je priamo sucastou kabelaze a neda sa vymenit a naviac vsetka kabelaz kde uz ide spolocne do ochrannej buzirky je zatavena spolu s buzirkou aby sa voda nedostala cez medzery v buzirke ku konektoru.
Namontovat snimac nebude problem, ale potiahnut kabelaz cez nohu zrkadla az ku konektoru asi trochu ano.
Miesto kde kabelaz prechadza do nohy zrkadla je presne vypocitane. Nemoze byt kabel ani o 1 cm z jednej alebo druhej strany, pretoze pri sklapani zrkadla by tento kabel preseklo. Ak sa nebude casto sklapat zrkadlo, dal by sa kabel z teplotnej sondy navrtat tesne vedla toho original kabloveho zvazku.
Neviem ci Ta vsetka namaha bude stat za to a vyhodnejsie bude asi kupit pekny teplomer s vonkajsou aj vnutornou teplotou a pretiahnut snimac niekde von.
Bohuzial s inym sklom ako sklom na zrkadle nemam skusenost. Proste ja som tu jedine od zrkadiel