termín 28. srazu RCČR je 18. - 20. 5. 2012
Konat se bude opět v Mělníce.
Prosím, zaznamenejte si do svých diářů.
Začátek jako obvykle v pátek ve 20.00, po setmění na Vás čeká první soutěž

Moderátor: Moderators General
no přesně toho jsem se bálsvar píše:Hlásím, zasudování provedeno, vypáleno je
, už jenom ten termín popohnat
Není nic jednoduššího, než se ozvat, že umíráš a okamžitě posílám záchranářskou dávku. Přece Tě nenechám trpět100KUC píše:
i když teď by se mi nějaká slivovice hodila, bacil mě bacil chřipky a potřeboval bych něco "na kloktání"
Všechno jde, když se chcelucistrnad píše:Kluci vy mi dáváte :-/ Já budu mít zkouškové období tak nevím jestli se dostavím. Je možné přijet jen na blind bez ubytování? Popřípadě bych přespala v autě
pampalíny píše:Ahoj všici.Aprosím Vás kde je ten sraz,na nějakém place nebo na stadionu fakt nevím ještě jsem tam nebyl.Jezdím autobusem tedy jako řidič tak vím kde je autobusák a směr Praha a to je asi tak všechno díky za radu nebo nějaký plánek trasy čauky PAMPA.
Ahoj, slovenštinu na srazech slýcháme, díky účastníkům ze Slovenska, pravidelně a rádiVAS0 píše:ty jo minuly rok som nemohol prist, ale tento rok by som sa chcel urcite stavit aj so svojim milacikomtakto pre mna ako slovaciska to nebude tazke najist si myslite?
PS: Orientacia nie je moja silna stranka
Pavle pošli mi do SZ vše potřebné a já na tebe nechám přepsat mou rezervaci dvoupokojového pokoje na terase , objednával jsem k tomu i přistýlku .Pavel_trol píše:taky jsem tam už spal, ale nechci tam byt s prckem, kterému tou dobou bude půl roku... Nevím, musím to promyslet
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host